Haberler

Gümüşkonak Beldesi Şehidini Bekliyor

Ankara’nın Gölbaşı ilçesi yakınlarında askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Eskişehirli Teknisyen Başçavuş Hüseyin Uluçeşme’nin en büyük hayalinin emekli olarak memleketi olan Günyüzü ilçesine bağlı Gümüşkonak Beldesi’ne yerleşmek olduğu ortaya çıktı.

Ankara'nın Gölbaşı ilçesi yakınlarında askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Eskişehirli Teknisyen Başçavuş Hüseyin Uluçeşme'nin en büyük hayalinin emekli olarak memleketi olan Günyüzü ilçesine bağlı Gümüşkonak Beldesi'ne yerleşmek olduğu ortaya çıktı.

Dün haberi alır almaz Ankara'ya giden baba İbrahim Uluçeşme ve anne Nazik Uluçeşme, bugün düzenlenen resmi törene katıldı. Ailenin, törenden sonra Şehit Başçavuş Uluçeşme'nin naşıyla birlikte Günyüzü ilçesinin Gümüşkonak Beldesi'ne getirileceği belirtildi.

İHA'ya açıklamalarda bulunan Şehit Başçavuş Uluçeşme'nin amca kızı Cennet Kızılçay, Uluçeşme'nin en büyük hayalinin emekli olduktan sonra memleketine yerleşmek olduğunu söyledi. Kızılçay, şehit haberini aldıklarında ise yıkıldıklarını kaydetti.

Gümüşkonak Belde Belediye Başkanı Gülvezir Özdamar ise, Uluçeşme'nin memleketini çok sevdiğini ve bütün izin günlerini Gümüşkonak'ta geçirdiğini anlattı. Özdamar, "Hüseyin Uluçeşme kardeşimiz havada çalışan teknisyendi. Boş zamanlarını, izinlerini kasabasında geçirirdi. Burada çok sevilen bir gencimizdi. İlkokulunu ve ortaokulunu da burada okumuştu. İyi bir aile babası, üç çocuğu vardı. Gönlü tabii ki kasabamızdaydı. Allah rahmet eylesin, şehit oldu. En güzel mertebeye erişti. Hem üzülüyoruz, hem de onunla gurur duyuyoruz. Allah bu mevkii ve makamı herkese nasip etmez. Tabii ki ülkemiz, vatanımız, milletimizin başı sağolsun" diye konuştu.

Sevinç Uluçeşme ile evli şehit Uluçeşme'nin, Batuhan, Afranur ve Buğlem adında üç çocuğunun bulunduğu öğrenildi.

Uluçeşme'nin naşının ikindi namazına müteakip Yunus Emre Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrası Gümüşkonak Mezarlığı'na defnedileceği bildirildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gülvezir Özdamar Gümüşkonak Günyüzü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
title