Haberler

Gümüşhanesporlu Futbolcular Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Gümüşhanespor'un teknik heyeti ve futbolcular, Gümüşhane Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Gümüşhanespor'un teknik heyeti ve futbolcular, Gümüşhane Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.

Gümüşhane Üniversitesinde düzenlenen, " Türkiye'de Futbol ve Gümüşhanespor" adlı söyleşiye katılan Gümüşhanespor Tenik Direktörü Tarık Daşgün, takım kaptanı Salih Zafer Kurşunlu ve futbolcular öğrencilerin sorularını cevapladı.

Takımın hedeflerini ve çalışmalarına değinen Daşgün, "Gümüşhanespor'un hedefini, amacını çok iyi biliyorum. Çok iyi bir planlama yaptık. Başarılı bir ekip oluşturduk. Takım olarak buralara kadar geldik. İnşallah bu emeğimizin karşılığını bu sezon alırız ve bu şehri olması gereken yere taşırız." diye konuştu.

Antrenörlüğe Gençlerbirliği alt yapısında başladığını anımsatan Daşgün, şöyle devam etti:

"Futbolculuğunda antrenörlük gibi alt yapıdan başlayarak geliştirileceğine inanıyorum. Avrupa standartlarında bir oyuncunun 10 yaşında profesyonel hayata geçişine kadarki gelişimini sistemli bir şekilde onun profesyonel hayata girdiğinde maksimum verim alacak şekilde geliştirildiği bir alt yapıda çalıştım. Alt yapının önemini biliyorum. Bununla ilgili Gümüşhanespor'da girişimlerim oldu. Bunun şart olduğunu düşünüyorum. Gümüşhane'de bu potansiyel var."

Etkinliğe, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan ile BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Can da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Gümüşhanespor Salih Zafer Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title