Haberler

Gümüşhanespor'a 1 Puan Tesellisi

Kulüp Asbaşkanı Ceylan: "Göztepe karşısında kaçan 2 puana üzülüyoruz ama güçlü rakibimizden aldığımız 1 puan bize teselli oldu"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Göztepe ile 0-0 berabere kalan Gümüşhanespor'da, Kulüp Asbaşkanı Fazıl Ceylan, "Göztepe karşısında kaçan 2 puana üzülüyoruz ama güçlü rakibimizden aldığımız 1 puan bize teselli oldu" dedi.

Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Göztepe karşısında oyuna hakim olan taraf olduklarını ancak aradıkları golü bulamadıklarını belirtti.

Göztepe'nin ligin güçlü ekiplerinden biri olduğunu ifade eden Ceylan, şunları söyledi:

"Rakibimizin gücünü bilerek sahaya çıktık. 90 dakika üstün oynayan taraf bizdik. Sakat olan forvet oyuncumuz İzzet ile stoper Selçuk'un yokluğunu bu karşılaşmada hissettik. Tüm bu eksikliklerimize rağmen ortaya konan oyundan memnunuz. Sporcularımızı kutluyorum. Rakibimiz karşısında oynadığımız güzel futbola rağmen gol yollarındaki suskunluğumuz, bizi 2 puandan etti. Kaçan 2 puana üzülüyoruz ama güçlü rakibimizden aldığımız 1 puan bize teselli oldu." - Gümüşhane

Kaynak: AA / Spor

Gümüşhanespor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title