Haberler

Gümüşhanelileri Buluşturan Gece

Güncelleme:

Gümüşhaneliler dayanışma gecesinde buluştu.

Gümüşhaneliler Eskihisar'ı salladı

Gümüşhane Dernekler Federasyonu'nun tarihi Eskihisar Kalesi'nde düzenlediği geleneksel dayanışma gecesi bölgedeki Gümüşhanelileri buluşturdu. Geceye konuk olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, dernekçiliğin zor bir gönül işi olduğunu belirterek, federasyon başkanı Mikail Ozan ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi

SİYASİLER DE KATILDI

Gümüşhaneliler, tarihi Kale'yi salladı. Gümüşhane Dernekler Federasyonu'nun geleneksel dayanışma gecesi, gurbetteki Gümüşhanelileri Gebze Eskihisar Kalesi'nde buluşturdu. Başkanlığını Mikail Ozan'ın üstlendiği federasyon tarafından Pazar günü Gebze'de bulunan tarihi Eskihisar Kalesi'nde yapılan 3. Geleneksel dayanışma gecesi bölgedeki Gümüşhanelileri ve siyasileri buluşturdu. Gümüşhane hemşeri derneklerini bir çatı altında toplayan federasyonun ev sahilipliği yaptığı geceye AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Mehmet Ali Okur, İlyas Şeker'in yanı sıra Gümüşhane Milletvekili Feramüz Üstün, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Gümüşhane Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut, Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kisbet, dernek başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

KÜLTÜRÜ YAŞATMAK İÇİN

Gümüşhaneli misafirlerin hınca hınç doldurduğu tarihi Eskihisar Kalesi'ndeki gecede sahne alan mahalli sanatçılar Akın Akıntürk, Alim Koca ve Selahattin Tanış seslendirdiği türkü ve şarkılarla konukları adeta coşturdu. Gecenin açılış konuşmasını yapan federasyon başkanı Mikail Ozan, Gümüşhane kültürünü yaşatmak ve dayanışmayı pekiştirmek için federasyon çatısı altında bir araya geldiklerini dile getirdi.

DERNEKÇİLİK GÖNÜL İŞİ

Federasyon çalışmaları hakkında da bilgi veren Ozan'ın konuşmasının ardından, Kale'yi dolduran konuklara hitaben kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, dernekçiliğin meşakkatli bir gönül işi olduğunu söyledi. Kültürlerin gurbette yaşatılması, gelecek kuşaklara aktarılmasında derneklere önemli görevler ve sorumluluklar düştüğünü belirten Başkan Köşker, güzel organizasyonu düzenleyen Mikail Ozan ve yönetimini kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi. Dayanışma gecesinin son bölümünde sponsorlara ve dernek başkanlarına teşekkür plaketi, protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Adnan Köşker Gümüşhane Ak Parti Gebze Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title