Haberler

Gümüşhaneli Dağcılardan Geleneksel İftar Programı

Gümüşhane’de uzun yıllardan beri faaliyet gösteren Gümüşhane Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (GÜDAK) üyesi sporcular, eş ve çocuklarının da katılımıyla 7.geleneksel iftar programını Kelkit ilçesinde gerçekleştirdi.

Gümüşhane'de uzun yıllardan beri faaliyet gösteren Gümüşhane Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (GÜDAK) üyesi sporcular, eş ve çocuklarının da katılımıyla 7.geleneksel iftar programını Kelkit ilçesinde gerçekleştirdi.

Gümüşhane dağlarını karış karış gezerek hem tanıma hem de tanıtma fırsatı bulan sporcular, yılda bir kez aileleriyle bir araya gelerek hem tanışıp kaynaşma hem de arkadaşlık bağlarını sıkı tutma etkinliklerini geleneksel hale getirdi.

Bu yıl 7.kez düzenlenen ve Kelkit ilçesindeki sporcuların daveti üzerine burada gerçekleşen etkinliğe yaklaşık 60 kişi katıldı. Her yıl farklı bir yöreye ait meşhur bir yemeğin ikram edildiği etkinlik Kelkit KİPTAŞ parkında icra edildi.

Çocukların parkta bulunan oyun alanlarında bol bol oynadığı etkinlikte sporcular da iftarın ardından demlenen semaver çayından yudumlayarak yıl boyunca düzenlenen etkinlikleri konu alan uzun sohbetler etti.

Yıl boyunca dağlarda sporcularla bir arada olduklarını, yılda bir kez düzenlenen ve geleneksel hale gelen iftar programıyla da sporcu eş ve çocuklarının tanışmasını amaçladıklarını kaydeden kulüp başkanı Mustafa Akbulut, etkinliğe yoğun ilgi gösteren sporculara ve misafirperverliği için Kelkit ilçesinde yaşayan sporculara teşekkür etti. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gümüşhane Kelkit Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title