Haberler

Gümüşhane Torul Gençlik, yeni sezon hazırlıklarına başladı

Güncelleme:

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik, Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Salonu'nda yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Antrenör Ümit Terzi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Salonu'nda gerçekleştirdikleri antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını belirtti.

Ligin başlayana kadar takımın hazır hale geleceğini ifade eden Terzi, "Transfer çalışmalarımızı büyük ölçüde bitirdik. Bir yabancı sporcuyu daha kadromuza katarak transferi kapatacağız" dedi.

Takımda geçen yıldan sadece Levent'in olduğunu belirten Terzi, şunları söyledi:

"İlk 2 gün sporcuların birbirlerini tanımalarını sağladık. Şimdi ise günde çift idmanla yeni sezon hazırlıklarına başladık. Bulgaristan Milli Takım oyuncusu Todor Valchev de ilçemize gelerek çalışmalara katıldı. Kampımızın ilk bölümünü ilçemizde yapacağız. İkinci dönemimizde ise hazırlık maçlarıyla sezon çalışmalarını sürdüreceğiz. Ligden önce Türkiye Kupası maçları başlayacak. Kupa karşılaşmalarına kadar tüm hazırlıklarımızı tamamlayacağız."

Ümit Terzi, transferde istedikleri oyuncuları aldıklarını dile getirerek, "Bütçemizi düşürdük ama oyuncu kalitesini yükselttik. Oyuncu sayımızı da altyapıdan sporcularımızla tamamladık. Oyuncu kalitesi yanında kulübün bütçesini de düşündük. Sadece bir yabancı sporcu daha alacağız. Üçüncü yabancı sporcuyu da sponsor bulmamız halinde transferini gerçekleştireceğiz. Bu sene lig çok zor geçecek. Şu anda 4 genç oyuncumuz var. Bu genç oyuncular ve transfer ettiğimiz oyuncularla ligi iyi bir sırada bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Gümüşhane Torul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title