Haberler

Gümüşhane Torul Gençlik'te Süper Kupa Hazırlıkları

Antrenör Terzi: "Kupada hedefimiz gruptan birinci çıkarak bir üst tura yükselmek"

Voleybol Erkekler 1. Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik, Süper Kupa grup maçlarının hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenör Ümit Terzi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Salonunda, günde çift antrenmanla hazırlıklarını gerçekleştirdiklerini ve her geçen gün iyi seviyeye geldiklerini belirtti.

Terzi, kamp çalışmalarının sonuna geldiklerini, son olarak Trabzonspor ile 25 Eyül Perşembe günü yapacakları maçla hazırlıklarını tamamlayacaklarını ve maçlar için Ankara'ya gideceklerini kaydetti.

İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Terzi, "Hafta sonu Erzurum'da Palandökenspor ile hazırlık maçı yaptık. Takımımız iyi bir oyun sergiledi. Oyundan memnun oldum. Bazı eksiklerimiz olduğunu tespit ettim. Oyun kalitemizi daha yükseltmek istiyoruz. Bu nedenle bütçemize uygun bir yabancı oyuncu daha transfer etmek için çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Türkiye Süper Kupası'nda Beşiktaş, Şahinbey Belediyespor ve 4 Eylül Belediyespor ile C Grubu'nda yer aldıklarını anımsatan Terzi, "Kupada hedefimiz gruptan birinci çıkarak bir üst tura yükselmek. Kupa maçlarını önemsiyoruz. Zor bir sezon bizi bekliyor. Yeni sezona hazırlıklı girmek ve ligde hem kalıcı olmak hem de belirlediğimiz play-off hedefimize ulaşmak istiyoruz" diye konuştu. - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Gümüşhane Torul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title