Haberler

Gümüşhane Torul Gençlik Ligde İddialı

Güncelleme:

Erkekler Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Gümüşhane Torul Gençlik, 19 Ekim'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Erkekler Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Gümüşhane Torul Gençlik, 19 Ekim'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Aldığı yenilgilerle Süper Kupa'ya veda eden Gümüşhane ekibi, Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü salonunda antrenör Ümit Terzi yönetiminde günde çift antrenman yaparak hazırlıklarını sürdürüyor. Terzi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Kupa C Grubu'nda, 29-30 Eylül ve 1 Ekim'de Beşiktaş, Şahinbey Belediyesi ve Dört Eylül Belediyesi ile mücadele ettiklerini, Beşiktaş ve Şahinbey Belediyesi'ne 3-1 yenildiklerini, Dört Eylül Belediyesi'ni ise 3-0 yendiklerini söyledi. Alınan iki yenilgiyle Türkiye kupasına veda ettiklerini belirten Terzi, "Üç karşılaşmada da yabancı oyuncularımızı oynatmadık. Genç takımdan aldığımız oyunculara şans tanıdım. İstediğimiz oyunu ortaya koyduk. Gruptan çıkamadık ama kupa maçlarında ortaya koyduğumuz oyun, kamp döneminin yararlı geçtiğini ortaya koydu" dedi. Sezona başlarken iki yabancı oyuncu transfer ettiklerini ancak kamp döneminde takımla uyum problemi yaşayan Bulgaristan asıllı Todor Valchev ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını ifade eden Terzi, "Bir yabancı ve 12 Türk oyuncuyla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Kadromuza katmak için bir ya da iki yabancı oyuncu arayışımız sürüyor. Takım olarak lige hazırız. Yabancı oyuncu almasak bile oyun kalitemizle bu ligde iddialıyız" diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Gümüşhane Eylül Torul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title