Haberler

Gümüşhane Müftüsü Aktaş'a Veda Töreni

Gümüşhane’de yaklaşık 3 yıldan beri İl Müftülüğü görevini sürdüren Dr. Süleyman Aktaş emekli oldu.

Gümüşhane'de yaklaşık 3 yıldan beri İl Müftülüğü görevini sürdüren Dr. Süleyman Aktaş emekli oldu. Müftü Aktaş için Vali Yücel Yavuz tarafından veda kokteyli verildi.

Valilik Toplantı salonunda düzenlenen törene Vali Yücel Yavuz, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Vali Yardımcıları Cahit Karatepe, Meral Uçar, Torul Kaymakamı Recai Karal, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar ve kamu kurum müdürleri katıldı.

Törende konuşan Vali Yavuz, Müftü Aktaş'ın görevinin hakkını veren birisi olduğunu belirterek, görev süresi boyunca Gümüşhane'ye yaptığı güzel çalışmaların hayırla yad edileceğini söyledi. Din görevlilerinde hizmette süreklilik olduğunu dile getiren Vali Yavuz, Müftü Aktaş'a şehre yaptığı çalışmalar için teşekkür etti.

Belediye Başkanı Ercan Çimen ise üç yıldır birlikte Gümüşhane'de güzel hizmetlere birlikte imza attıklarını belirterek, başta külliye olmak üzere yarım kalan işleri de tamamlayacakları sözünü verdi. Başkan Çimen, Müftü Aktaş'dan çok şeyler öğrendiğini belirterek, bundan sonraki hayatında başarı diledi.

Yaklaşık 35 yıllık memuriyet hayatını Gümüşhane'de sonlandıran İl Müftüsü Dr. Süleyman Aktaş ta elinden geldiği kadar Gümüşhane'de birşeyler yapmaya çalıştığını belirterek helallik istedi.

Tören Müftü Aktaş'a Vali Yavuz tarafından teşekkür belgesi ve plaket, Belediye Başkanı Çimen tarafından da plaket verilmesi ve kokteyl ile sona erdi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Aktaş Ercan Çimen Gümüşhane Müftü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title