Haberler

Gümüşhane Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane Kent Konseyinin 2014 Ocak ayı olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Gümüşhane Kent Konseyinin 2014 Ocak ayı olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Yeni Belediye binasının en üst katındaki restoranda yapılan toplantıya Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Serhat Önder, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Emniyet Müdürü Ahmet Can, Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu Başkanı Avukat İsmail Taştan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, Kent Konseyi üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Yemekli olarak yapılan genel kurul toplantısında Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir, kent konseyince yapılan çalışmaları sunum eşliğinde anlattı. Gümüşhane Kent Konseyi'nin hem genel kurulda, hem de yürütme kurulunda tüm kararlarının oy birliği ile alındığını belirten Hasan Pir, bu yapısıyla Gümüşhane Kent Konseyi'nin Türkiye'de bir başka örneğinin olmadığını söyledi. Pir, "Oy birliği kararıyla, kent konseyinin hem siyasallaşmasını önlemiş olduk, hem de toplumun her bireyinin fikrine verdiğimiz önemi vurguladık" şeklinde konuştu.

Mevzuat gereği 30 Mart 2014 yerel seçimleriyle kent konseyi genel kurulunun görevinin sona ereceğin kaydeden Pir, 30 Mart yerel seçimleri sonrasında yeniden oluşturulacak yeni kent konseyi genel kurulu oluşana kadar var olan kent konseyinin yapısı ve görevi devam edecek.

Gümüşhane Kent Konseyi Genel kurul toplantısı, Kent konseyi çalışmalarına destek veren Gümüşhane'nin yazılı basın ve internet haber sitesi temsilcileri ile kent konseyi genel kurul üyelerine teşekkür belgesi verilmesiyle sona erdi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Canlı Yusuf Mayda Hasan Pir Gümüşhane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title