Haberler

Gümüşhane Kelkit'te Köpek Saldırısı: 4 Yaralı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde, dün ve bugün farklı yerlerde 4 kişi köpek saldırısına uğradı.

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde, dün ve bugün farklı yerlerde 4 kişi köpek saldırısına uğradı. Saldırgan köpek yakalanarak kuduz endişesi ile Erzurum'a gönderilirken, yaralılar tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Maruf Şahin Ortaokulu, Çevre Yolu ve Cumhuriyet Mahallesinde köpekler tarafından farklı zamanlarda Selami İnce, Yusuf Güneş, Yakup Türker ve Mustafa Türker isimli şahıslar saldırıya uğradı.

Saldırıda yaralanan Selami İnce, Yusuf Güneş, Yakup Türker Kelkit Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, Mustafa Türker Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Saldırıya uğrayan Yusuf Güneş, olay anını şöyle anlattı:

"Eve giderken bulunduğum yerde eski bir evin arkasında 3 köpek bulunuyordu. Köpeklerin büyük olanı üzerime saldırdı kolum ve yüzümü ısırmaya çalıştı. Çevrede hiç kimse yoktu. Köpekten kurtulabilmek için kaçtım. Kendimi eve atarak köpekten kurtulabildim."

Kelkit Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından etkisiz hale getirilen köpek, kuduz olup olmadığının araştırılması için Erzurum Veteriner Kontrol ve Araştırma Enstitüsü'ne gönderildi.

Olayda saldırıya uğrayan Selami İnce'nin MHP Kelkit İlçe Başkanlığı teşkilatlardan sorumlu Başkan Yardımcısı, Mustafa Türkel'in de AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı olduğu öğrenildi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Türker Selami İnce Gümüşhane Kelkit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title