Haberler

Gümüşhane Kaynak Suyuna Kavuşuyor

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, İller Bankası heyeti ile bir araya gelerek başta şehrin içme suyu olmak üzere diğer projeleri için destek aldı.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, İller Bankası heyeti ile bir araya gelerek başta şehrin içme suyu olmak üzere diğer projeleri için destek aldı.

Belediye Başkanı Çimen'in ev sahipliği ettiği Balyemez Konağı Bahçesindeki kahvaltıya AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, İller Bankası Genel Müdürü Turgut Dedeoğlu ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysel Ekmen, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, AK Parti İl başkanı Hakkı Gündüz, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, İller Bankası Trabzon Bölge Müdürü Salih Devran, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Erdem ve Kubilay Bozalan katıldı.

Kahvaltı sorası basın mensuplarına açıklamada bulunan belediye Başkanı Çimen, desteklerinden dolayı iller bankası yetkililerine teşekkür etti. Yeni yapılacak 5 adet su deposu ve otomasyon projesi ihalesinin sözleşmesinin Ankara'da dün imzalandığını belirten Başkan Çimen, "Bahçecik Barajı içme suyu projemize destek olacak Deveboynu'ndan getireceğimiz kaynak suyu başta olmak üzere diğer projelerimize desteklerinizi müjdelemenizden büyük mutluluk duydum. Yalnızca Gümüşhane merkezine değil diğer ilçelerimize yaptığınız desteklerden dolayı sizlere Gümüşhane halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.

"İÇME SUYU İLE PROJENİZDE GEREKENİ YAPACAĞIZ"

Gümüşhane'de bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen İller Bankası Genel Müdürü Turgut Dedeoğlu ise "Benim Gümüşhane'ye üç yada dördüncü kez gelişim. İller bankası olarak Gümüşhane'nin her bölgesinde yapılan arıtma tesisi, kanalizasyon ve içme suyu projelere desteğimiz var. Gümüşhane olarak yapacağınız tüm projelerinizde her zaman arkanızdayız. Yanınızdayız. İçme suyu ile projenizde bölge müdürlüğümüz gerekli çalışmaları başlattı. Gerekeni yapacağız. Biz içme suyunu her türlü yatırımları önünde görüyoruz. Bu anlamda her türlü yardımı yapıyor ve öncelik veriyoruz. Vatandaşın evindeki çeşmesinden temiz, sağlıklı ve düzenli bir şekilde suyu akmadıktan sonra orada vereceğiniz diğer hizmetlerin hiçbir kıymeti kalmıyor. Dolayısıyla her zaman önceliğimiz içme suyundadır. O konuda hiç şüpheniz olmasın. Ne yapmamız gerekiyorsa inceler ve gereğini yaparız. Projenin takipçisi oluruz. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah Gümüşhane'ye daha güzel hizmetlerimiz olmaya devam edecektir" diye konuştu.

Gümüşhane'nin beklentisinin şehrin içme suyunun halledilmesi olduğuna dikkat çeken milletvekili Feramuz Üstün de "İller Bankası çok önemli, çok değerli bir kurum. Gümüşhane merkez içme suyu projemizde İller Bankası'nın desteği bizim için çok önemlidir. İlimize her zaman gereken desteği verdiler. Başta genel müdürümüz, yönetim kurulu üyeleri ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Feramuz Üstün İller Bankası Gümüşhane Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yozgat'ta deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? Sivas deprem nerede oldu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Sivas'ta deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? SON DAKİKA Sivas deprem nerede oldu? Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title