Haberler

Gümüşhane İl Özel İdaresi'nin 2015 İş Sezonu Yatırımları Değerlendirildi

Gümüşhane İl Özel İdaresi'nin 2015 yılı iş sezonu boyunca yaptığı yatırım ve çalışmalarla ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda Vali Yücel Yavuz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı İsmail Özkan, Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz, Şiran Kaymakamı Murat Özdemir, Köse Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Kürtün Kaymakamı Mehmet Durgut, Torul Kaymakamı Hakan Kafkas, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Selahattin Kocaman ve Mali Hizmetler Müdürü Abdulvahip Uçar katıldı.

Özel İdare Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan'ın çalışmalarla ilgili yaptığı sunum ve bilgilendirmenin ardından bir değerlendirme yapan Vali Yavuz, köylerde, hem KÖYDES aracılığıyla, hem de İl Özel İdaresi aracılığıyla güzel hizmetlerin yapıldığını belirterek, kış mevsiminin yaklaşması nedeniyle yarım kalan tüm işlerin tamamlanması talimatını verdi.

Özel İdare makine parkının yetersiz kalması halinde, araç kiralama yöntemiyle işlerin biran önce bitirilmesini isteyen Vali Yavuz, "Kış gelmeden yarım kalan işlerimizi tamamlayalım. Vatandaşımızın ayağı çamura, aracı kasise düşmeyecek. En pratik çözüm neyse o uygulanacak ve kışa vatandaşımızın gönlünü alarak gireceğiz." dedi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekrem Akdoğan İsmail Özkan Gümüşhane Kelkit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title