Haberler

Gümüşhane'de Zehirlenen Maden İşçileri Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesindeki bir maden ocağında karbonmonoksit gazından zehirlenen 2 işçi, memleketleri olan Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesine bağlı Gümüşgöze beldesinin Alansa mevkiindeki bir kömür madeninde önceki gece 2 işçi karbonmonoksit gazından zehirlendi. Ramazan Bulut ve Şükrü Arslan oldukları tespit edilen iki işçinin cenazeleri Trabzon Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Cenazeleri dün uçak ile İzmir'e gelen iki maden işçisi, bugün memleketleri Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı Kavacık köyünde toprağa verildi. Evlerinin önünde yakınlarından helallik alındıktan sonra mahalle meydanında öğle namazı sonrası cenaze namazları kılındı. Cenazeye Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, yetkililer ve binlerce vatandaş katıldı. Cenaze naması esnasında fenalaşan işçilerin yakınları Dursunbey Belediyesi sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınarak tedavi edildi.

İki işçi köy mezarlığında defnedildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Balıkesir Dursunbey Gümüşhane Kelkit 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title