Haberler

Gümüşhane'de Yerel Katılımcılık ve Sosyal Sorumluluk Çalıştayı Düzenlenecek

Gümüşhane'de, Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV) ile Türk Kadınlar Birliği (TKB) Gümüşhane Şubesince, "Yerel Katılımcılık ve Sosyal Sorumluluk Çalıştayı" düzenleneceği bildirildi.

Gümüşhane'de, Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV)  ile Türk Kadınlar Birliği (TKB) Gümüşhane Şubesince, "Yerel Katılımcılık ve Sosyal Sorumluluk Çalıştayı" düzenleneceği bildirildi.

TÜSEV Genel Sekreteri Tevfik Başak Ersen, yaptığı yazılı açıklamada, Yerel Katılımcılık ve Sosyal Sorumluluk Çalıştayı ile farklı kentlerde başarıyla uygulanan modellerin, Gümüşhaneli özel sektör, kamu ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine tanıtılacağını belirtti.

Sivil toplum kuruluşları, iş dünyası ile kamu kurum ve kuruluşları temsilcilerinin bir araya getirilmesi planlanan çalıştayın, Gümüşhane için faydalı olabilecek modellerin hayata geçmesi için ilk adım olacağını ifade eden Ersen, şunları kaydetti:

"Türkiye'de sivil toplumu geliştirme hedefinin bir parçası olarak, yeni sosyal değişim yöntemleri, modelleri ve yaklaşımlarını araştırarak, etkili olanlarını yaygınlaştırmaya çalışıyoruz. Gümüşhaneli sivil toplum, kamu ve özel sektör kuruluşlarından temsilcilere başarıyla uygulanan toplumsal gelişim modellerini tanıtacağız. Panelin ardından bu modellerin Gümüşhane'de uygulanabilirliği üzerine fikir alışverişinde bulunacağımız bir çalıştay düzenleyeceğiz. Gümüşhane'ye özel başarılı bir model bulmak için ilk adımları atmayı arzu ediyoruz."

Esen, çalıştayın 29 Eylül'de Özdenoğlu Konağı'nda düzenleneceğini sözlerine ekledi. - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Gümüşhane Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title