Haberler

Gümüşhane'de Yeni Su Depolarının Yapımı Devam Ediyor

Gümüşhane Belediyesi tarafından İller Bankası’nın Su ve Kanalizasyon Altyapı Projeleri (SUKAP) kapsamında yapmayı planladığı 5 yeni su deposunun yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

Gümüşhane Belediyesi tarafından İller Bankası'nın Su ve Kanalizasyon Altyapı Projeleri (SUKAP) kapsamında yapmayı planladığı 5 yeni su deposunun yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

Belediye Başkanı Ercan Çimen, yapımına başlanan su deposu çalışmalarını yerinde inceledi. Su depolarının tümünün yapım çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Çimen, yaklaşık olarak 3 milyon liraya mal olacak olan yeni su depolarının şehrin su ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacağını belirtti.

Başkan Çimen, su depolarının en küçüğünün 200, en büyüğünün 1000 metreküp olacağını ifade ederek, "Bağlarbaşı Mahallemizde 2, Eskibağlar Mahallemizdeki yeni devlet hastane bölgesine, Karşıyaka ve Özcan Mahallemizde 1'er olmak üzere toplamda 5 su deposu yapıyoruz. Su depolarımızın yapım çalışmaları hızla devam ediyor. İnşallah yıl sonunda tamamlanacaklar. Bu gölgelerde yapacak olduğumuz su depolarımızın en küçüğü 200 en büyüğünün 1000 metreküp olacak. Bahçecik Barajımız ve su depolarımızın yapımının ardından şehrimizin en az 100 yıllık su ihtiyacı karşılanmış olacak. Yeni su depoları sayesinde şehrimizde su sıkıntısı kalmayacak" dedi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İller Bankası Ercan Çimen Gümüşhane Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title