Haberler

Gümüşhane'de Yeni Açılan Okullar

Gümüşhane Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, yeni eğitim-öğretim yılından itibaren Sosyal Bilimler Lisesi ile Şiran Fen Lisesinin eğitim-öğretime başlayacağını bildirdi.

Şahinkaya, yaptığı yazılı açıklamada, Anadolu öğretmen liselerinin, fen ve sosyal bilimler liselerine dönüştürülmesi kapsamında Şiran Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesinin Şiran Fen Lisesine, Gümüşhane Merkez Mareşal Çakmak Anadolu Öğretmen Lisesinin de Mareşal Çakmak Sosyal Bilimler Lisesine dönüştürüldüğünü belirtti.

Gümüşhane ve Şiran için çok önem arz eden bu okulların kentin hedeflenen başarı çıtasının gerçekleşmesi adına sevindirici olduğunu ifade eden Şahinkaya, şunları kaydetti:

"Bir yılı aşkın bir süreçte altyapısını hazırladığımız, takibini yaptığımız bu iki güzide okulumuzun Gümüşhane'ye kazandırılmasında emeği geçen Gümüşhane Kent Konseyine, Ankara'da süreci yöneten ve takibini gerçekleştiren Milletvekilleri Kemalettin Aydın ve Feramüz Üstün'e teşekkür ediyoruz. Eğitim kenti Gümüşhane'mize böylesi iki güzide eğitim kurumunu kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz." - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Gümüşhane Merkez Şiran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title