Haberler

Gümüşhane?de Terör Olaylarına Tepki Eylemi

Gümüşhane'de terör olaylarına tepki eylemi Gümüşhane'de akşam saatlerinde düzenlenen eylemle Güneydoğu'da yaşanan terör saldırıları protesto edildi.

Gümüşhane'de terör olaylarına tepki eylemi

Gümüşhane'de akşam saatlerinde düzenlenen eylemle Güneydoğu'da yaşanan terör saldırıları protesto edildi.

MHP Gümüşhane Milletvekili Mustafa Canlı, MHP İl Başkanı Ali Ateş, Kamusen ve bazı sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve üyelerinin katılımıyla Cumhuriyet Caddesi'nde başlayan yürüyüş Fatih Parkı'nda tamamlandı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı eylemde konuşan Kamu-Sen Gümüşhane İl Başkanı Mustafa Fevzi Akçay, ülkenin 7 Haziran 2015'den bu yana art arda gelen haberlerle sarsıldığını belirterek şunları söyledi: "Felaket ve musibetler Türkiye'yi çembere almakta, köşeye sıkıştırmaktadır. Yıkım ve çözülme projelerine bel bağlayan müzakere ortakları ülkemizi kanlı bir mecraya el birliğiyle taşımışlardır. Hiçbir merhamet duygusu taşımayan, insanlıktan en ufak nasibini almamış katiller Türk milletine ölüm yağdırmaktadır. Türkiye'nin 3-5 soysuza boyun eğmesi, küresel ve bölgesel güçlerin maşası olan hainlere göz yumarak teslim olması ham bir hayaldir. Devlet ve milletin el ele vererek bugünkü karanlığı aşması için yol ve çareler üretilmelidir. Türkiye elimizden kayıp gitmektedir. Terör 78 milyon Türk vatandaşını hedef almış, varlığımızı ve birliğimizi sabote etmek için pusuya yatmıştır. Kaybedecek vakit yoktur. Çünkü başka Türkiye olmadığı gibi sığınacağımız, gideceğimiz, göç edeceğimiz başka bir vatan coğrafyası da olmayacaktır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum."

Açıklamanın ardından, şehitler için dua edildi. Bu sırada bir kişinin, 'Siyaset yapmayın, İstiklal Marşı'nı okuyun' sözleri üzerine birkaç kişi arasında kısa süreli arbede yaşandı. Kalabalık daha sonra dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Canlı Gümüşhane Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
title