Haberler

Gümüşhane'de Şehit Olan Jandarma Er Salih Bulut'un Cenaze Namazı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehit Salih Bulut'un cenazesinin getirilişi Tören alanından görüntü Yakınlarının tabuta sarılması Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın görüntüsü Cenazenin top arabasında gidişi Gümüşhane'de askeri araca düzenlenen silahlı saldırı Gümüşhane'nin Torul ilçesinde askeri araca düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan jandarma er Salih Bulut (21), Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Kavak köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehit Salih Bulut'un cenazesinin getirilişi

Tören alanından görüntü

Yakınlarının tabuta sarılması

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın görüntüsü

Cenazenin top arabasında gidişi Gümüşhane'de askeri araca düzenlenen silahlı saldırı

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde askeri araca düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan jandarma er Salih Bulut (21), Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Kavak köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

Trabzon'da düzenlenen törenin ardından askeri uçakla Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'na getirilen şehidin cenazesini, yakınları, Sivas Vali Vekili Salih Ayhan, 5. Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin Sağır, Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Bektaş Arslan, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ve diğer yetkililer karşıladı.

Şehidin babası Nihat, annesi Hüsne Bulut ile bazı yakınları da aynı uçakla kente geldi.

Sivas Belediyesi cenaze nakil aracına konulan ve konvoy eşliğinde Yıldızeli ilçesine getirilen şehidin cenazesi, hastane morguna konuldu.

Annesi Hüsne Bulut, şehidin cenazesinin morga konuluşu sırasında ağıt yaktı.

Şehidin Nedret isimli bir arkadaşına sarılan anne Bulut, "Nedret, gel sana bir sarılayım, yavrumun kokusu var sende. Ne olur gel Nedret, o seni çok seviyordu." diye gözyaşı döktü.

Daha sonra morgdan alınarak Kavak köyüne getirilen şehit Bulut için, Şehit Nadir Bekar İlkokulunda tören düzenlendi.

Şehidin kardeşi İbrahim Bulut, burada tabuta sarılarak, "Kime kardeş diyeceğim, kime sırtımı dayayacağım" diye ağladı. Şehidin annesi Hüsne ve babası Nihat Bulut oğlunun tabutuna sarılıp, öptü.

Şehidin naaşı, İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan'ın ikindi vakti kıldırdığı cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.

Törene, şehidin ailesi ve yakınları ile Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Sivas milletvekilleri Hilmi Bilgin ve Habip Soluk, Sivas Vali Vekili Salih Ayhan, 5. Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin Sağır, Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Adnan Arslan, Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Bektaş Arslan, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ve diğer yetkililer ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Gümüşhane Yıldızeli Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
title