Haberler

Gümüşhane'de, PKK'nın Kaçırdığı Öğretmen İçin Dua Edildi

TUNCELİ' de PKK'lı teröristlerce kaçırılan ve bazı internet haber sitelerinde şehit edildiği iddia edilen 23 yaşındaki İlkokul öğretmeni Necmettin Yılmaz için memleketi Gümüşhane'nin Torul İlçesi'nde, cuma namazı sonrasında dua edildi.

TUNCELİ' de PKK'lı teröristlerce kaçırılan ve bazı internet haber sitelerinde şehit edildiği iddia edilen 23 yaşındaki İlkokul öğretmeni Necmettin Yılmaz için memleketi Gümüşhane'nin Torul İlçesi'nde, cuma namazı sonrasında dua edildi.

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi Çiftçibaşı Köyü İlkokulu'nda geçen hata öğrencilerine karnelerini dağıttıktan sonra bayram tatili için Gümüşhane'ye gitmek için otomobiliyle yola çıkan  öğretmen Necmettin Yılmaz, Tunceli- Pülümür karayolunda teröristler tarafından kaçırıldı. PKK'lı teröristler tarafından öğreten Nurettin Yılmaz'ın öldürüldüğü söylenirken, Tunceli Valiliği yaptığı açıklamada bu konuda elde bulgu olmadığını, öğretmenin kurtarılması için çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

CUMA NAMAZI SONRASI DUA EDİLDİ

Gümüşhane'nin Torul İlçesi'nde öğretmen Necmettin Yılmaz'ın akıbetiyle ilgili haber bekleyen hemşerileri, bugün Merkez Cami'de onun için dua etti.

Cuma namazı sonrasında Kuran okunmasının ardından Müftü Hasan Değirmenci, öğretmen Yılmaz'ın ailesine kavuşması için dua etti. Türk bayrakları taşıyan, 'Yanındayız, gönlümüzdesin. Torul seninle' yazılı pankart açan kalabalık da duaya eşlik etti.

Kaçırılan öğretmenin camide duaya katılan ağabeyi Ahmet Yılmaz'ı da vatandaşlar teselli etmeye çalıştı.

BABA, OĞLUNUN YAŞADIĞI YÖNÜNDE BİLGİ ALMIŞ

Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, dua sonrası yaptığı açıklamada öğretmen Necmettin Yılmaz'ın ailesine kavuşmasını beklediklerini söyledi. Öğretmenin babası Halit Yılmaz'ın oğlunun yaşadığına ilişkin bilgi aldığını anlatan Başkan Köroğlu,şunları söyledi:

"Bu olayla ilgili son günlerde ne hikmetse sosyal medya, 'Öğretmenimiz şehit edildi' diye çalkalandı. Güvenilir tek kaynak devletimiz olmalı. Öğretmen kardeşimizin babası Ankara'da bazı sivil toplum kuruluşları ile görüşüyor. Bu görüşmelerde, ismini belirtemedi ama evladının hayatta olduğu yönünde bilgi aldığını söyledi. Kardeşimiz için dua ettik. İnşallah bayram sabahı ailesine kavuşur ve güzel bir bayram olur. Biz de bunun mutluluğunu yaşarız."

- Şhane

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halit Yılmaz Gümüşhane Torul PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title