Haberler

Gümüşhane'de ÖSS-oks Semineri

Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim-öğretim İşlerinden Sorumlu Şube Müdürü Mesut Olgun, 2008 ÖSS ve Oks Sınavlarına Hazırlanan Öğrencilerle İlgili Sınavlara Hazırlık ve Motivasyon İçin Birtakım Çalışmalar Başlattıklarını Söyledi.

Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim-Öğretim işlerinden sorumlu Şube Müdürü Mesut Olgun, 2008 ÖSS ve OKS sınavlarına hazırlanan öğrencilerle ilgili sınavlara hazırlık ve motivasyon için birtakım çalışmalar başlattıklarını söyledi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Olgun, “2008 yılında ÖSS ve OKS sınavlarına girecek öğrencilerimize hazırlık ve motivasyon çalışmaları başlattık. Bunun ilk adımının da öğrencilerimizde başarma isteği, konsantrasyon, özgüven, etkili ders çalışma yöntemleri ve öğrencilerimizdeki sınav kaygısının ortadan kaldırılmasına yönelik olarak gerçekleştirilecek olan “Yerim Seni ÖSS” adlı motivasyon semineri olacak.” dedi.

Olgun, açıklamasında başarmak için önce başaracağına inanmanın şart olduğunu, bunu gerçekleştirmek için de öğrencilerin rehberliğe ihtiyaçları olduğunu belirtti. Olgun; “Bu konudaki eksiklikleri gidermek için de 26 Kasım 2007 Pazartesi günü İlimiz Atatürk Kültür Merkezi Salonunda Saat 13.30’da 2007 ÖSS’ye girecek olan öğrencilere yönelik olarak Kişisel Değişim Serisi kitaplarından “Yerim Seni ÖSS” adlı kitabın yazarı Erdal Demirkıran tarafından bir motivasyon semineri gerçekleştireceğiz.”diye konuştu.

Şube Müdürü Olgun; başlattıkları çalışmaların 2008 OKS’ye girecek öğrencileriler ve eğitim-öğretim çalışmalarının mimarı olan öğretmenler için düzenlenecek seminerlerle devam edeceğini söyledi.

Seminere konuşmacı olarak katılacak olan Erdal Demirkıran’ın Gümüşhaneli olduğu ve “Adam Dediğin Benim Gibi Olur”, “Ben Dünyanın En Akıllı İnsanıyım”, “Dünyanın En Akıllı İnsanı'ndan Masallar”, “İflas Etmenin Yolları”, “Sadece Aptallar 8 Saat Uyur”, “Yerim Seni ÖSS” adlı kitapları olduğu öğrenildi.

(RE-İRT-Y)

23.11.2007 10:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title