Haberler

Gümüşhane'de Milli İradeye Saygı Programı Düzenlendi

Güncelleme:

Gümüşhane'de 30'a yakın sivil toplum örgütünün oluşturduğu Milli İrade Platformu, Yeni Türkiye Yolunda, Milli İradeye Saygı programı düzenledi.

Gümüşhane'de 30'a yakın sivil toplum örgütünün oluşturduğu Milli İrade Platformu tarafından "Yeni Türkiye Yolunda, Milli İradeye Saygı" programı düzenlendi.

Tarihi Balyemez Konağında düzenlenen iftar programına AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın, Belediye Başkanı Ercan Çimen, ilçe ve belde Belediye Başkanları, platform başkanı Avukat Metin Aslan, kamu kurum müdürleri, muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri, AK Partili yöneticiler, parti mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"HER TÜRLÜ VESAYETE KARŞI DURDUKÇA GÜÇLENEN TÜRKİYE"

Toplantıda konuşan Milletvekili Kemalettin Aydın, "Milli iradeyi oluşturan bütün temsilciler burada. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Anadolu kendisini bildi bileli iradesini her zaman dünyaya bir bütün olarak sunmuştur. Yakın tarihimizde Mustafa Kemal'den, daha sonra Mendereslerden, daha sonra Turgut Özal'dan, daha sonra Necmettin Erbakan'dan gelen iradenin meclise yansıması ve bu iradeye gem vuran ve gem vurmak isteyen her türlü vesayete karşı duran ve karşı durdukça da güçlenen bir Türkiye burada." dedi.

"TÜRK MİLLETİ HİÇBİR ZAMAN KENDİSİNİ TEMSİL EDEN KADROLARA YAN GÖZLE BAKILMASINA MÜSAADE ETMEDİ"

Milletvekili Aydın, Türk milletinin kendisini temsil eden kadrolara birisinin yan gözle baktığı zaman toplanıp, Samsun'da, Sivas'ta, Erzurum'da kongre yaparak, Çanakkale'de olduğu gibi iradesine sahip olup o bayrağını Anadolu'nun her yerinde dalgalandırabildiğini söyledi.

"TARİHİMİZDE İLK DEFA KENDİMİZİ YÖNETECEK REİSİCUMHURU SEÇECEĞİZ"

Türk milleti olarak tarihinde ilk kez kendisini yönetecek reisicumhuru seçeceğini kaydeden Aydın, "Bugüne kadar hep irademizi vekalet verdiğimiz milletvekilleri yada başka kadrolar seçmiş ve bizi yönettirmiştir. Bir milletvekili olarak üzerimizde var olan Cumhurbaşkanımızı seçme yetkimizi referandumla sizlere teslim etmenin onuru yaşıyor ve kendimde sizlerin vekaletiyle var olan yetkiyi sizlere geri teslim etmenin mutluluğu içerisindeyim." dedi.

"MİLLET HİÇBİR ZAMAN HATA YAPMAZ, YANLIŞA OY VERMEZ"

Milletin hiçbir zaman hata yapmayacağını, yanlışa oy vermeyeceğini ve hiçbir zaman doğru olmayan adama kendisini yönettirmeyeceğini bildiğini dile getiren Aydın, "İşte 10 Ağustos böyle bir gün. Millet kendi içinden çıkmış evladını, kendi değerlerini bilen, Iğdır'ından Diyarbakır'ına, Edirne'siden Muğla'sına, çiftçisinden emeklisine, kadınından gencine, memurundan esnafına herkesin damarında akan kandaki ruhu bilen ve onunla kaynaşan bir lideri seçecektir inşallah." ifadelerini kullandı.

"EKMEĞİN PEŞİNDE DEĞİL, GELİŞEN VE BÜYÜYEN TÜRKİYE'NİN PEŞİNDEYİZ"

Tertip edilen bu yemeğin Ramazan ayının maneviyatına uygun bir şekilde kardeşliğin, dostluğun, sevginin ve güzel duyguların paylaşıldığı bir olduğunu dile getiren Milletvekili Aydın, Gümüşhanelilerin 1920-1930'ların siyasi polemiği olan 'Ekmeğin peşinde' değil, gelişen ve büyüyen Türkiye'nin, dünya lideri bir Türkiye'nin peşinde olacağına inandığını ifade etti.

"NE ZAMAN AYAKLARIMIZIN ÜZERİNE DURSAK, DÜNYADAKİ BAZI KADROLAR GİDİŞATA 'DUR' DİYOR"

Türk milleti ne zaman ayaklarının üzerinde durduysa, ne zaman başını dik tutabildiyse dünyadaki bazı kadroların kendilerinde ülkenin gidişatına dur deme zorunluluğu hissettiklerini kaydeden Aydın, "Biz hiçbir zaman bu ülkenin evlatlarını ne kurda kuzuya, ne postala, ne silaha, ne de başka bir şebekeleşmiş ve devletin içine sızmış organizmalara teslim etmedik. Sizlerin bize vermiş olduğu güçle de asla teslim etmeyeceğiz. Burada emeği olan, desteği olan, duası olan bütün kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum. Biz, sizden aldığımız güçle ne liderlerimizi ipte sallandırırız, ne liderlerimizi parmaklıkların arkasına koydururuz." diye konuştu.

"YETER ARTIK SÖZ MİLLETİN, ŞİMDİ SIRA MİLLETİMİZDE"

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ise konuşmasında yeni Türkiye yolunda sıranın kendilerinde olduğunu belirterek, şunları söyledi: "12 yıldır Başbakanımızın ülkeyi nereden nereye getirdiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Yeter artık söz milletin. Sıra şimdi milletimizde. O başbakanımıza yüzde 60'ların, şehrimizde de yüzde 80'lerin üzerinde ilk üçe girecek şekilde herkesin desteklemesini bu ülkenin bir çocuğu olarak sizlerden istiyorum."

"ANADOLU, ZULÜM DÜNYASININ KORKUSU, MAZLUMLARIN YEGANE UMUT KAYNAĞI OLMALIDIR"

Platform başkanı Avukat Metin Aslan ise konuşmasında "Egemenliğin ülkemizdeki tarihsel sürecine göz atıldığında hiçte hoş olmayan, hatırlamak bile istemediğimiz bir tablo çıkıyor karşımıza. İşte bu dönüm noktası da yeni Türkiye ile eski Türkiye arasındaki farkı ortaya koyuyor. Eski Türkiye'de 'yeter söz milletindir' deyince bunun bedeli canla ödenmişti. Yeni Türkiye yolunda emin adımlarla yürüyen Anadolu, zulüm dünyasının korkusu, mazlumların yegane umut kaynağı olmalıdır. Unutmamalıyız ki ülkemizde milli irade eski bir vapur ile 19 Mayıs 1919'da Samsun'a atılan tek bir adımla başladı. Yeni Türkiye yolunda önümüzdeki alınması gereken önemli bir viraj daha var." ifadelerini kullandı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ercan Çimen Ahmet Aydın Gümüşhane Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title