Haberler

Gümüşhane'de Milli Eğitim Danışma Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz başkanlığında Milli Eğitim Danışma Komisyonu toplantısı yapıldı.

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz başkanlığında Milli Eğitim Danışma Komisyonu toplantısı yapıldı.

Vali Yavuz, toplantıda yaptığı konuşmada, eğitim konusunun bir bütün halinde yürütülmesi gereken, hem uzman kişilerin hem de yetkisi ve imkanları dahilinde herkesin müdahil olması gereken bir süreç olduğunu söyledi.

Amaçlarının, geleceğin sahibi çocukların en iyi şekilde eğitim ve öğretim alma imkanına kavuşturmak olduğuna işaret eden Yavuz, şöyle dedi:

"Asla taviz vermeden, hiçbir mazereti kabul etmeden gayret içinde olmamız gerektiğini biliyoruz. Her kesimden arkadaşımızla, toplumumuzun ahlaki, manevi, milli değerleri çerçevevesinde, birlik ve bütünlük içerisinde belirleyeceğimiz yol haritasıyla, Gümüşhane'deki milli eğitim iş ve işlemlerini en iyi şekilde yapmak gerekiyor. Herkes kendi imkanları ve kapasitesi ölçüsünde ortaya birşeyler koymalıdır. Kimse, 'Bu benim işim değil, karışmıyorum' deme lüksüne sahip değildir. Okullarımız, eğitim kurumlarımız olması gerekeni layıkıyla yerine getirmektedir ama bu yeterli değil. Beklentimiz çok fazla. Bizim ölçümüz ve standardımız hep en yukarı, hep ileri olmalıdır. Bunun gayreti içinde olmalıyız. Aksayan yönler elbette vardır ancak bunlar kesinlikle halledilebilir meseleler. Bunun için de kime ne görev düşüyorsa onu en iyi şekilde yapacak."

Toplantıda, konuşmaların ardından taşımalı eğitim, okul ve pansiyonlar, eğitim tesisleri, aile eğitimi ve okul öncesi eğitim konularında karşılaşılan sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Vali Yardımcısı İsmail Özkan, Milli Eğitim Müdürü Muhammed Şahinkaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsrafil Aslan, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Lütfi Düz, Milli Eğitim şube müdürleri, sivil toplum kuruluşlarını temsilcileri, okul aile birliği başkanları ve öğrenci temsilcileri katıldı. - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Gümüşhane Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title