Haberler

Gümüşhane'de Mera Islah Çalışmaları

Gümüşhane Deredolu beldesi meralarında ıslah çalışmaları tamamlandı.

Gümüşhane Deredolu beldesi meralarında ıslah çalışmaları tamamlandı.

Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, beraberindeki Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Irkın ile ilçeye bağlı Deredolu beldesi yaylalarında incelemelerde bulundu.

Irkın, beldede 13 bin 970 dekardan oluşan 299 mera ve yaylağın ıslah çalışmalarının tamamlandığını belirterek, şunları kaydetti:

"Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ile Mera Islah ve Amenajman Projesi kapsamında yürütülen işbirliği sayesinde, yaylaklarda kaba yem açığının azaltılması amaçlanıyor. Yaylada ot verimliliğinde belirgin bir artış oldu. Islah çalışmaları için 80 bin lira harcama yapıldı. Köse ilçesi Salyazı Beldesi ile merkeze bağlı Kocapınar köyünde, Torul'un Altınpınar beldesinde, Kelkit ilçesinin Gerdekhisar köyünde, Söğütlü beldesinde ve Deredolu beldesinde çalışmalar tamamlandı. Kelkit Babakonağı köyü ile Dereyüzü köylerindeki mera ıslahları devam ediyor." - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Muammer Duran Gümüşhane Deredolu Kelkit Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title