Haberler

Gümüşhane'de Ki Trafik Kazası

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Tekke köyünde dün meydana gelen trafik kazada hayatını kaybeden İzzet Aşkın (62) yüzlerce kişinin katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Gümüşhane'nin merkeze bağlı Tekke köyünde dün meydana gelen trafik kazada hayatını kaybeden İzzet Aşkın (62) yüzlerce kişinin katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Gümüşhane Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi olan ve Gümüşhane'de sevilen ve saygı duyulan bir isim olan Aşkın'ın cenaze töreni merkeze bağlı Kırıklı köyünde gerçekleştirildi.

Aşkın, köy camisi avlusunun yetersiz kalması nedeniyle geniş bir alanda Gümüşhane-Kelkit karayoluna kadar uzanan bir kalabalık kitlenin katılımıyla ikindi namazının ardından İl Müftüsü Ercan Aksu tarafından kıldırılan cenaze namazına müteakip aile mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Vali Yücel Yavuz, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Garnizon Komutanı Albay Erdal Eren, Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, kamu kurum müdürleri, AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz, CHP İl Başkanı Atilla Sait Özdamar, MHP İl Başkanı Ali Ateş ve yüzlerce kişi katıldı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gümüşhane Ak Parti Kırıklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title