Haberler

Gümüşhane'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane’de 2015 yılı 2. İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Yücel Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirildi.

Gümüşhane'de 2015 yılı 2. İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Yücel Yavuz'un başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Milletvekilleri Doç.Dr. Kemalettin Aydın, Feramuz Üstün, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Vali Yardımcısı Şenol Turan, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurumlarının müdürleri ile kurul üyeleri katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada Gümüşhane'de 2015 yılında kamu kuruluşlarının 2 milyar 907 milyon TL'lik proje tutarlı işi bulunduğunu belirten Vali Yavuz, Gümüşhane'de kamu yatırımlarında kişi başına en fazla yatırım alan illerin başında geldiğini söyledi.

"İNŞALLAH ÇOK GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR"

Gümüşhane'ye yapılan kamu yatırımlarının hem kağıt üzerinde hem de fiiliyatta belli olduğunu ve bundan dolayı da yaşanan memnuniyeti en üst düzeyde gözlemlediklerini kaydeden Vali Yavuz, "Gümüşhane kamu yatırımlarında kişi başına en fazla yatırım alan illerin başında geliyor. Burada karşılaştığımız bazı coğrafi, fiziki ve insandan kaynaklanmayan sorunlar nedeniyle de biraz gecikmeler olabiliyor. Ama bütün bunlara rağmen muazzam bir memnuniyet var. Bu manada şahsınızda hem teşkilatlarınıza hem de kurumlarınıza teşekkür ediyorum. Siyasilerimiz, bütün Belediye Başkanlarımız, Kaymakamlarımız başta olmak üzere tüm kamu kurumlarındaki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu tempoyla devam edersek inşallah çok güzel günler bizi bekliyor. İnsan talep ve ihtiyaçlarını sonlandırmak mümkün değil ama büyük bir mesafe alacağımıza da inanıyoruz." dedi.

Toplantıda daha sonra yatırımcı kamu kurum ve kuruluşlarının bölge müdürleri sırayla söz alarak kurumlarının yaptığı çalışmaları kurul üyelerine aktardı ve onlardan gelen soruları cevaplandırdı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemalettin Aydın Şenol Turan Ercan Çimen Gümüşhane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title