Haberler

Gümüşhane'de İkisu-şiran Yolunun İhalesi Yapıldı

Gümüşhane’de yıllardan beri yapımı yılan hikayesine dönen fakat bir türlü tamamlanamayan İkisu-Şiran Yolu tamamlanıyor.

Gümüşhane'de yıllardan beri yapımı yılan hikayesine dönen fakat bir türlü tamamlanamayan İkisu- Şiran Yolu tamamlanıyor.

Konuyla ilgili bilgi veren AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, "18 yıldır bölgenin gündeminde olan ve bir türlü yapılamayan İkisu-Şiran yolunun 2011-2015 yılları arasında özel takiplerimizle yüzde 80'ini tamamladık. Kalan kısımlarında tamamlanması için İl Başkanımız Hakkı Gündüz Bey ile beraber, Gerek Sayın Bakanımız Lütfi Elvan bey ile, gerek Kara Yolları Genel Müdürümüz Cahit Turhan Beyle görüşmelerimiz neticesinde ihale tarihini netleştirmiş ve bunu kamuoyu ile paylaşmıştık. Geldiğimiz durumda 27 Mart'ta İkisu-Şiran yolunun ihalesi Trabzon Bölge Müdürlüğü eliyle yapıldı. Şuan İhale mevzuat işlemleri tamamlanacak ve İşi yapacak olan firma belirlenip yer teslimi yapılacaktır. Bölge halkımızı yakından ilgilendiren bu önemli konunun bu saatten sonra bir an önce yapımına başlanıp ön görüldüğü gibi en kısa sürede tamamlanması için gerekli takiplerimizi yapmaya devam edeceğiz. Gümüşhane'yle ilgili yapılması gereken bütün taleplerimiz ve özellikle İkisu-Şiran yolu için göstermiş oldukları hassasiyetlerden dolayı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Lütfi Elvan beye, Karayolları Genel Müdürü M.Cahit Turhan beye, Karayolları Trabzon Bölge Müdürümüze, kurum çalışanlarına, bölge halkının bu konudaki hassasiyetini sürekli gündeme getiren Sivil Toplum Kuruluşlarına, basın mensuplarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gümüşhane Ak Parti Şiran Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (4)

siranlimobilWeb@haberler.com:

Yillardir bu yol secim malzemesi yine secim malzemesi soz var icraat yok inanmiyoruz buyolun bitecegine

0
0
yanıtYanıtla
siranlimobilWeb@haberler.com:

Ihale oldu ama baslayan yok baslatin artik su yolu

0
0
yanıtYanıtla
ozellermobilWeb@haberler.com:

Yapan ve yaptirandan allah razi olsun

0
0
yanıtYanıtla
siranlimobilWeb@haberler.com:

Nezaman baslaniyor kim aldi gercrkten busene biterse emegi gecen herkese tesrkkur eder allah razi olsun deriz duaci oluruz saygilar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title