Haberler

Gümüşhane'de "Güvenli Yarınlar İçin El Ele" Projesi

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından, güvenli hayat ve güvenli gelecek için çocuk ve gençler sosyal koruma ve destek programı kapsamında yürütülen ‘Güvenli Yarınlar İçin El Ele 2 Projesi’ kapsamında düzenlenen kitap okuma yarışmasında...

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından, güvenli hayat ve güvenli gelecek için çocuk ve gençler sosyal koruma ve destek programı kapsamında yürütülen 'Güvenli Yarınlar İçin El Ele 2 Projesi' kapsamında düzenlenen kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrenci ve velilere ödülleri törenle verildi.

Polisevi'nde düzenlenen ödül törenine Vali Okay Memiş, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cezayir Danışan, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem, GTSO Başkanı İsmail Akçay, Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir, Gümüşhane Bakkallar ve Manifaturacılar Odası Başkanı Leyla Bostancı, kurum müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Vali Memiş, törende yaptığı konuşmada, Emniyet Teşkilatı'nın gecesini gündüzüne katarak Gümüşhane'nin asayişini sağlamak için büyük çaba sarf ettiğini belirterek "Bizler huzur ve güven içerisinde hayatımızı devam ettirebilmemiz için Emniyet ve Jandarma mensuplarımız suçla, suça bulaşmış kişilerle ve terörle mücadele ediyor. Toplumda insanların selam dahi vermek istemediği zümrelerle muhatap oluyor. Bu nedenle yapmış oldukları görev son derece kutsal ve mühim. Emniyet teşkilatı, özellikle de hain FETÖ darbe girişiminde tarihindeki en önemli sınavlarından birisini verdi. Zaten şan ve şerefle dolu olan tarihine, göstermiş olduğu kararlılıkla yeniden altın harflerle başarı ve zafer yazdı. Bu vesileyle hem 15 Temmuz'da şehit olan Emniyet mensubu kardeşlerime, hem Jandarma mensuplarımıza hem de sivil şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ayrıca, Emniyet Teşkilatı kendi bünyesindeki FETÖ'cüleri çok net bir şekilde ayıklayan ilk teşkilatlardan birisidir. Onun için bütün Emniyet mensuplarımızı bu anlamda kutluyorum" dedi.

TDP Şube Müdürlüğü tarafından yapılan projenin çok değerli bir proje olduğunu kaydeden Vali Memiş, "Bunları devam ettirelim, sayıyı artıralım. Biz de destek olalım, diğer sivil toplum örgütlerimizi de dahil ederek paydaşlarımızı artıralım. Bu çocuklarımıza destek olacaktır. Ben, başta İl Emniyet Müdürümüz olmak üzere bu projede emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Törende daha sonra yarışmada birinci olan öğrenci Emre Kalaycı ve veli Rukiye Koç'a ödülleri Vali Memiş tarafından, diğer öğrenci ve velilere ise davetliler tarafından takdim edildi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Okay Memiş Gümüşhane Cezayir Yerel Haberler

title