Haberler

Gümüşhane'de AK Parti Adayları Sahaya İndi

1 Kasım'da yapılacak olan 26.dönem Milletvekili genel seçimlerinde AK Parti'den Gümüşhane Milletvekili adayı olarak gösterilen Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş için karşılama ve aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

Kral Park tesisleri önünde yaklaşık 400 araçla gerçekleşen konvoyla şehre giriş yapan Milletvekili adayları, daha sonra Atatürk Caddesinde bulunan parti binası önündeki platformdan halka seslendi.

Eski İl Başkanları, Gençlik Kolları Başkanları, Kadın Kolları Başkanları, İlçe Başkanları, Milletvekili aday adayları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda ilk olarak söz alan AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse "İlk günkü aşkla haydi Bismillah" diyerek başladığı konuşmasında 7 Haziran'da yapılan seçimler sonucunda AK Parti'nin tek başına iktidar olamadığını belirterek, "Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun koalisyon hükümeti kurmak için içtenlikle yürüttüğü çalışmalar; HDP'nin sırtını teröre dayaması, CHP ve MHP'nin uzlaşmaz tutumları sebebiyle hükümet kurulamadığı için anayasal zorunluluk gereği 1 Kasım'da sandık başına gideceğiz" dedi.

"SEÇİMLER MİLLETİMİZİN VARLIK VE BEKASI, DÜNYA MAZLUMLARININ SELAMETİ İÇİN BÜYÜK ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR"

Ülkedeki istikrarın sürmesi, AK Parti'nin yeniden tek başına iktidarı için, güçlü, mutlu ve ileri bir Türkiye ve ileri bir Gümüşhane için 1 Kasım seçimlerinin ayrı bir yeri olduğunu kaydeden Köse, "Yapılacak olan seçimler aziz milletimizin varlık ve bekası, dünya mazlumlarının selameti için büyük önem arz etmektedir. Bu bilinçle tüm teşkilatlar olarak, birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde seçimlerde en yüksek başarıyı elde etmek için hep birlikte gayret göstereceğiz. Yapılacak olan seçim çalışmalarımızda partimize bugüne kadar hizmet etmiş olan değerli dava arkadaşlarımızdan ve büyüklerimizden de bize destek olmalarını talep edeceğiz. Seçim çalışmalarımızda tüm hemşerilerimizin gönüllerine girip, dualarına ve oylarına talip olacağız. 1 Kasımda oy namustur şiarıyla hareket edip oylarımıza ve sandıklara sahip çıkacağız. 1 Kasım seçimleri için ilimizde büyük bir seferberlik başlatıp, Genel Merkezimizin teveccühüyle aday olan çok kıymetli Sayın Hacı Osman Akgül ve Sayın Cihan Pektaş'ın etrafında kenetlenerek inşallah rekor bir oy oranıyla ikisini de meclisi göndereceğiz" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Ercan Çimen ise konuşmasında Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş'ı Gümüşhanelilere emanet ederek, "Bu davaya hizmet eden herkese ve bu davaya gönül veren, inanan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Esas olan hizmettir. Bu davaya inanmış insanlar olarak biz millete hizmet etmeye, onların emrine girmeye geldik" dedi.

"HER ZAMAN GÜMÜŞHANE'NİN HİZMETİNDE, EMRİNDE OLDUM"

AK Parti Milletvekili adayı Cihan Pektaş ise konuşmasında seçimlerin ülkeye ve Gümüşhane'ye hayırlı olması dileğinde bulundu. Uzun yıllar Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Özel Kalem Müdürlüğü'nü ve Bakan Danışmanlığını yapan Pektaş, özgeçmişi hakkında kısa bilgi verdikten sonra, "Her zaman Gümüşhane'nin hizmetinde, emrinde oldum. Birçok hizmette imzamız vardır" diye konuştu.

Vatandaşların adaylığının açıklanmasının ardından ve bugünkü törende gösterdikleri ilginin ve gözlerindeki ışığın kendisini duygulandırdığını dile getiren Pektaş, 1 Kasım'da ki zaferin işaret fişeklerini alanda gördüğünü söyledi.

SUNGURLU, DOĞAN VE YÜCEL'E TEŞEKKÜR

Konuşmasında Gümüşhane siyasi tarihinin yakın dönemine damga vurmuş Mahmut Oltan Sungurlu, Lütfi Doğan ve Turgut Yücel'e teşekkür eden Pektaş, "Bu topraklarda yaşayan bin yıllık kardeşliğimizi bozmak isteyenler var. Bunlara asla müsaade etmeyeceğiz. Gümüşhane'de 2-0, Türkiye'de yeniden iktidar için yeniden el ele, gönül gönüle, sevgi dolu yüreklerle koşacağız zafere. Allah'ın izni ile ilk günkü aşkla yeniden Bismillah" diyerek Mehmet Akif Ersoy'dan bir şiir okuyarak konuşmasını sonlandırdı.

İSTAÇ A.Ş. Genel Müdürü iken 1 Kasım seçimlerinden Gümüşhane'de ilk sıra Milletvekili adayı gösterilen Osman Akgül ise 7 Haziran'dan sonra ülkede bir yönetim oluşturulamadığını, oyun büyük olduğunu ve vatandaşların da bu oyunu bozacak iradeye sahip olduklarını belirterek, "1 Kasım'da oyunu bozacak olan sizlersiniz. Birileri düğmeye bastı, kaos ortamı oluşturmaya çalışıyor. Birlik, beraberlik, kardeşliğimizi bozmaya çalıştılar" dedi.

"EĞER DÜNYA 5'TEN BÜYÜKSE, MAZLUM MİLLETLERİN SESİ OLACAKSAK GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE İKTİDARA GELMELİYİZ"

Türkiye'nin güçlü olmaması halinde dünya üzerindeki mazlum halkların ayağa kalkamayacağına vurgu yapan ve 1 Kasım seçimlerinin bu yüzden çok önemli olduğunun altın ıçizen Akgül, "Haydi Bismillah diyerek yola çıktık. Tekrar bu millet tek başına iktidarı AK Parti'ye vererek mazlum milletlerin geleceğini de kurtaracak. Bugün toplu seferberlik ilan ediyoruz. 3 yıl şehit anaları ağlamasın diye baldıran zehri içtik. 1 Kasım'da bu oyunu bozalım. Eğer dünya 5'ten büyükse, mazlum milletlerin sesi olacaksak güçlü bir şekilde iktidara gelmeliyiz. Gümüşhane'nin hizmete doyacağı günler geliyor. Her sorununuzla ilgilenmeye söz veriyoruz. Artık klasik siyaseti söylemlerden kurtulalım" ifadeleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Tören, adayların ve partililerin halkı selamlamasıyla son buldu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Akgül Gümüşhane Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
title