Haberler

Gümüşhane Çocuk Hakları Komitesi Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane Çocuk Hakları Komitesi toplantısı, Gümüşhane Sosyal Hizmet Merkezi Salonunda gerçekleştirildi.

Gümüşhane Çocuk Hakları Komitesi toplantısı, Gümüşhane Sosyal Hizmet Merkezi Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Vali Yücel Yavuz, Vali Yardımcısı İsmail Özkan, Belediye Başkan Vekili Yusuf Erdem, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Şahinkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Selman Eroğlu, Kültür ve Turizm İl Müdür Vekili Hikmet Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Vekili Yakup Pezük ile il merkezi ve ilçelerden gelen Çocuk Hakları Komitesi üyeleri katıldı.

Gümüşhane Çocuk Hakları Komitesi'nin çalışmalarıyla ilgili hazırlanan sunumla başlayan toplantıda daha sonra komite üyelerinden Melisa Kızoğlu ve Ayetullah Sevindik birer konuşma gerçekleştirdi.

Toplantıda yaptığı konuşmada, çocukların ülkenin geleceği olduğunu vurgulayan Vali Yavuz, "Sizlerin zaten var olan öz güveninizi daha geliştirmeniz amacıyla bu tür programları çok önemsiyoruz" dedi.

Vali Yavuz, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları gününde Gümüşhane'den temsilci çocukların Ankara'ya gittiğini belirterek, "Ankara'da, sizlerin daha rahat etmeniz ve geleceğe daha iyi hazırlanmanız için istişare etmek amacıyla toplantılar düzenleniyor. Gümüşhane'den de temsilci arkadaşlarımız, bakanlıklar düzeyinde yapılan bu toplantılarda Gümüşhane'yi temsil ettiler." diye konuştu.

Bu toplantının da çocukların gerek okul hayatında, gerekse de aile hayatında karşılaştıkları bir takım problemleri önleyebilmek amacıyla gerçekleştirildiğini ifade eden Vali Yavuz, şunları söyledi: "Bu konuyla ilgili sizler ne düşünüyorsunuz, önerileriniz nedir, tenkitleriniz nedir bunları konuşalım. Bu konuda da sizlerden de katkı bekleniyor. Yine, ilçelerimizden de arkadaşlarımız var burada. İlçelerimizde ne gibi sıkıntılar var onları da tartışalım. Burada hemen şu anda çözülecek gibi olmasa da, en azından konuşulması bile büyük bir mesafe aldığımızı gösterir."

Vali Yavuz'un konuşmasının ardından toplantıya komite üyelerinin, okullar, yurtlar ve Gümüşhane genelindeki sosyal faaliyetler hakkındaki sorun, talep ve çözüm önerilerini iletmeleriyle devam edildi.

Toplantının sonunda, 18 yaşını doldurmaları nedeniyle Çocuk Hakları Komitesi üyelikleri sona erecek olan Ali Kara ve Aleyna Nur Ilgaz'a bu zamana kadar göstermiş oldukları gayretli çalışmalarından dolayı Vali Yücel Yavuz tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hikmet Şahin Yusuf Erdem Gümüşhane Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title