Haberler

Gümüşhane Belediyesinden 4 Bin Kişiye İftar

Gümüşhane Belediyesi, 4 bin kişiye iftar yemeği verdi.

Gümüşhane Belediyesi, 4 bin kişiye iftar yemeği verdi.

Atatürk Caddesi'nde düzenlenen iftar yemeğine, son Valiler Kararnamesi ile Trabzon Valiliğine atanan Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, ilçe kaymakamları, AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, Gümüşhane Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı İsmail Akçay, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gümüşhane Müftü Yardımcısı Salih Sağlam'ın yaptığı duanın ardından konuşan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Torul'da geçtiğimiz hafta şehit Uzman Çavuş Özgür Tok ve Er Salih Bulut'u rahmetle anarak, yapılan saldırıyı lanetledi.

İftardan hemen önce Karşıyaka Tabiat Parkı'nın yer tesliminin imzalarının atıldığını belirten Çimen, "Gümüşhane'nin bir rüyası daha gerçekleşiyor. Bunun heyecanı bizleri mesut ve bahtiyar etmektedir. Karşıyaka Tabiat Parkı, ilimize bambaşka bir hava kazandıracak. Belediye olarak yaptığımız Gençlik Parkı'ndan Karşıyaka Tabiat Parkı'na teleferikle ulaşım sağlanacak olması şehrimiz için ayrı bir şanstır. Bunlar ancak kararlı ve güçlü iktidarlarla olmaktadır. Bugün ülkemizin başında tek başına ve güçlü iktidarın olması istikrarı getirmiştir. Artık geleceğe daha umutla bakıyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini bir bir karşılıyoruz. Bazılarının hayal dahi edemediği projeler bugün hayata geçiriliyor. Söz verdik, yapıyoruz." dedi.

Ramazanın, oruçla beraber nefislerin de terbiye edildiği, zekat, sadaka ve iftarlarla insanların doyurulup gözetildiği, teravih namazların kılındığı, zikir ve duaların edildiği, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği ay olduğunu söyleyen Çimen, şunları kaydetti:

"Tüm İslam coğrafyası bu ramazanda hüzünle, gözyaşıyla, ıstırapla, kanla kavrulmaktadır. Manevi duygularımızın doruğa çıktığı bu ayda bizler, Müslümanlar olarak, birlik ve beraberlik içinde olmaya gayret etmeliyiz. Başta Gazze ve Filistin olmak üzere Suriye'de, Irak'ta, Doğu Türkistan'da ve dünyanın birçok ülkesinde Müslüman kardeşlerimiz, soydaşlarımız batılı zalimlerin pençesinde inim inim inlemektedir. Müslümanlar olarak bize düşen, bugün, tek yürek, tek millet olmaktır. Şu bir gerçektir ki birlik ve beraberliğimize zarar geldiği an, zalimler kuvvetlenir ve bugünkü zulümlerini artırarak devam ettirirler. İşte bunun için ülkemizin dünya ülkeleri arasında önemli bir yere gelmesi önemlidir. Toplum olarak çok çalışmaya, üretmeye ve fikir birliği içinde olmaya devam ettikçe, ülkemiz ve Müslümanlar üzerine oynanan oyunu bozabiliriz."

Bazı iç ve dış güçlerin ülkeyi karıştırarak huzuru ortadan kaldırmak istediğini belirten Çimen, "Terör belası ile ülkemizin yıllardır büyümesine engel olmaya çalışmaktadırlar. Güneydoğu'da son günlerde yaşanan çatışmalar, Rabbimin izniyle, terör örgütünün son çırpınışıdır. Hiç kimse bunu unutmasın, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet payidar kalacaktır." ifadelerine yer verdi.

Başkan Çimen'in konuşmasının ardından program "Hacıvat ve Karagöz" oyunun ardından sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Karşıyaka Gümüşhane Trabzon Kelkit Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title