Haberler

Gümüşhane Belediyesi 'E Beyaz Masa'ya Geçiyor

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından Doğrudan Faaliyet Desteği kapsamında desteklenen ‘Gümüşhane Belediyesi E Beyaz Masa’ projesinin sözleşmesi imzalandı.

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından Doğrudan Faaliyet Desteği kapsamında desteklenen ' Gümüşhane Belediyesi E Beyaz Masa' projesinin sözleşmesi imzalandı.

Ajans merkez binasında Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ile DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım arasında imzalanan sözleşme ile otomasyon ve sanallaştırma programı sayesinde vatandaşların hizmet alımı daha kolay daha çabuk ve zamanında olacak.

'E Beyaz Masa Projesi'nin bölgede ilk defa uygulanacak bir proje olduğunu belirten Başkan Çimen, "DOKA Genel Sekreterimiz Çetin Oktay Kaldırım'a ve ekibine teşekkür ediyorum. Gerçekten şehrimizin her noktasında vatandaşımızın bize, bizim vatandaşımıza ulaşmamızı sağlayacak güzel bir proje. Bu proje sayesinde anında sorunları tespit edip anın da çözüm üreteceğiz. Hayırlı uğurlu olsun. Bu işin başlangıcı, inşallah daha güzel projelere imza atacağız" diye konuştu.

'Yeni Türkiye Yeni Hedefler' kapsamında vatandaş odaklı çok güzel bir projenin hayata geçeceğini ifade eden Genel Sekreter Kaldırım ise, "Başkanımız kısa sürede takdire şayan işler yaptı. Çalışmalarında vatandaşı önceleyen bir anlayış var. Beyaz masayı çok duyduk ama E Beyaz Masayı da başkanımız sayesinde duyuyoruz. Vatandaşımıza sunulan hizmeti teknoloji ile mobil uygulamalar ile buluşturuyor. Başkanımız, bütün gelen talepleri akıllı uygulamalarla anında görme, takip etme ve cevaplama imkanına kavuşacak. E Beyaz Masa Projesi, bölge adına güzel bir gelişme oldu diye düşünüyorum. Ajans olarak bizimde amacımız böyle güzel projelere destek olmak. Hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Proje ile; Gümüşhane Belediyesi'nin halka sunduğu hizmetlerin kalitesinin artırılması ve vatandaşların istek ve taleplerinin takibini sağlayacak bu sistemle beyaz masa yeniden işlevlendirilerek birime bağlı otomasyon odası oluşturulacak ve yazılım geliştirilecek.

93 bin TL'ye mal olacak proje ile belediyeden istek ve talepte bulunacak vatandaşlar, bu istek ve taleplerini ister beyaz masaya direk gelerek ister internet sitesi üzerinden (T.C doğrulama kodu) dolduracakları form ile yapacaklar. 70 Bin TL'si DOKA tarafından karşılanacak olan proje sayesinde diğer kurum ve kuruluşlarla yaşanan sorunların önüne geçilecek, belediyedeki tüm belgelerin tapu vb. elektronik ortamda taranmış kopyaları sistemde mevcut olacak ve bilgiye tek tuşla ulaşılacak. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğu Karadeniz Ercan Çimen Gümüşhane Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title