Haberler

Gümüşhane Belediye Meclisi Toplantısı

Gümüşhane Belediye Meclisi'nin ekim ayı toplantıları devam etti.

Gümüşhane Belediye Meclisi'nin ekim ayı toplantıları devam etti.

Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Gümüşhane Milletvekili adayları Osman Akgül ve Cihan Pektaş ile meclis üyeleri katıldı.

Akgül, burada yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu belirterek, "Yerel hizmetler vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu en önemli hizmetlerdir. Birlik ve beraberliğimizin devam etmesi halinde Gümüşhane'mize çok güzel hizmetler kazandıracağız. Gümüşhaneliler olarak bir arada dayanışma içinde olursak güçlü oluruz. Dünyada Türkiye ne ise Türkiye'de Gümüşhane odur" dedi.

Pektaş, belediyelerin yerel idareler olduğunu ifade ederek, "Belediye meclislerimiz ise yerel parlamentolardır. Şehirlerin gelişmişliği o şehrin marka değerini gösterir. Gümüşhane'mizin marka değerini daha yukarıya taşımamız gerek. Bunun için var gücümüzle çalışacağız. Allah izin verirse Gümüşhane'mizi çok güzel günler bekliyor" diye konuştu.

Çimen ise Akgül ve Pektaş'a ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek, "İki adayımızda bürokrat oldukları dönemde şehrimize önemli hizmetlerde bulundular. İnanıyorum ki önümüzdeki dönemde de güzel hizmetlere imza atacaklar" ifadelerini kullandı.

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: AA / Yerel

Osman Akgül Ercan Çimen Gümüşhane Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title