Haberler

Gümüşhane Belediye Başkanı Çimen Açıklaması

"Bundan sonra bütün mahalleleri, birim müdürlerimizle gezerek sorunları yerinde görüp inceleyip çözüm üreteceğiz"

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, "Bundan sonra bütün mahalleleri, birim müdürlerimizle gezerek sorunları yerinde görüp inceleyip çözüm üreteceğiz" dedi.

Çimen, beraberindeki belediyenin birim müdürleri ile Karaer Mahallesi'nde incelemede bulunup mahalle muhtarı Mehmet Kutman ve mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

İncelemeler sonrası açıklama yapan Çimen, mahallenin bazı bölümlerinde heyelan tehlikesi olduğunu belirterek, yapılacak istinat duvarları ile heyelan tehlikesinin kaldırılacağını söyledi.

Mahallenin yıllardır biriken sorunlarını yerinde gördüğünü belirten Başkan Çimen, "Yıllardır biriken sorunları çözmek için yol haritamızı çıkardık. Önümüzdeki günlerde mahallemizin yollarına asfalt ve parke döşemeye başlayacağız. Hacı Nazire Bozkır Camisi etrafında yeni düzenlemeler yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Halkımıza yeni çalışmalarımızla daha güzel hizmet vermek istiyoruz. İnsanlarımız yaşadıkları şehre ve çevreye karşı daha duyarlı davranırsa belediye hizmetlerinden daha verimli yararlanır" diye konuştu.

Çimen, vatandaşlardan ev ve iş yerlerinin etrafını temiz tutmasını isteyerek, "Mahallemize yeni muhtar ve yas evi yapmak için muhtarımız ile bazı yerlerde incelemelerde bulunduk. Bu yerlerin tapu ve imar durumunu yeniden gözden geçirerek gerekli çalışmalara hız verdik. Bundan sonra bütün mahalleleri, birim müdürlerimizle gezerek sorunları yerinde görüp inceleyip çözüm üreteceğiz" ifadelerini kullandı. - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Kutman Ercan Çimen Gümüşhane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title