Haberler

Gümüş Plaza Metro'da Anahtar Teslim Töreni

Modern mimari tasarımıyla İzmir’in gözde iş merkezi üssü olan Bayraklı’da inşa edilen Gümüş Plaza Metro’da, ofislerin yeni sahiplerine teslim edilmesi sebebiyle tören düzenlendi.

Modern mimari tasarımıyla İzmir'in gözde iş merkezi üssü olan Bayraklı'da inşa edilen Gümüş Plaza Metro'da, ofislerin yeni sahiplerine teslim edilmesi sebebiyle tören düzenlendi.

Konuklarını kokteyl ile ağırlayan Gümüş İnşaat, projeyi zamanında bitirerek ofisleri sahiplerine teslim etti. Gümüş İnşaat adına açıklama yapan yönetim kurulu başkanı Hasan Ali Gümüş, "Gümüş Plaza Metro modern mimari tasarımıyla İzmir'in gözde iş merkezi üssü olan Bayraklı'da inşa edildi. Söz verdiğimiz gibi bu projemizi de sorunsuz ve zamanında bitirdik. Bunun haklı gururunu ve sevincini yaşıyoruz. 29 yıl önce çıkmış olduğumuz bu yolda gelmiş olduğumuz nokta bizleri oldukça memnun etmektedir. Plazamız her şeyi ile hizmete hazırdır. İsteyen hemen taşınabilir, isteyen kiraya verebilir. Bizim Gümüş İnşaat olarak bu plazada bir ofisimiz olacak. Projemiz hepimize hayırlı olsun." dedi.

Plaza ile ilgili bilgiler veren satış müdürü Volkan Keklik, "Gümüş Plaza Metro Ege Üniversitesi Hastanesi'ne 4 dakika, stadyum metro yanında, şehrin her noktasına metro ile kolayca ulaşım sağlanabilen, çevre yoluna 4 dakika, havalimanına 30 dakika uzaklıktadır. Kapalı otopark, kartlı geçiş sistemi, lobi ve bir çok özelliği ile hizmete sunulmuştur. Projemizde 91 ofisten 79 adedi satılmış olup kalan 12 adet ofisin satışı devam etmektedir." diye konuştu.

Anahtarlarını teslim alan ofis sahipleri ise mutluluklarını ifade ederek, Gümüş İnşaat yetkililerine teşekkür ettiler. Bu arada, firmanın yönetim kurulu başkan yardımcısı Ali Gümüş, Gümüş Plaza Metro'nun yanı başında önümüzdeki ay yeni bir projeye daha başlayacakları müjdesini verdi. Gümüş, "Yine plaza ve ofis projesi olacak. Gümüş Plaza Optimus projemiz için de ön talepleri almaya başladık. Hepimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Ofislerin anahtarları ve hediyelerin sahiplerine teslim edilmesinin ardından katılımcılar ofisleri gezerek bilgi aldılar. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayraklı Gümüş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title