Haberler

Gümrük ve Ticaret Bakanlığından Tasfiyelik Eşya Satışı

Güncelleme:

Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı 4 tasfiye işletme müdürlüğü açık artırma usulüyle bir grup tasfiyelik eşya ve araç satışını yapacak.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bağlı 4 tasfiye işletme müdürlüğü açık artırma usulüyle bir grup tasfiyelik eşya ve araç satışını yapacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Mersin Tasfiye İşletme Müdürlüğü'nce satışa esas bedeli 9,56 TL ile 618 bin 885 TL arasında değişen; fotokobi makinası, muhtelif elektronik eşyalar, muhtelif marka gözlük parçaları, muhtelif bilezik, muhtelif mutfak eşyaları, çakmak, rulman, kol saati, muhtelif giyim eşyası gibi 24 grup eşya; açık artırma suretiyle, Tarsus/Mersin adresindeki ihale salonunda 25 Haziran 2014 tarihinde saat 09.30'da satışa sunulacak.

İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Bakırköy Tasfiye İşletme Müdürlüğü'nce satışa esas bedeli bin 278 TL ile 150 bin TL arasında değişen; binek oto, kapalı kasa kamyonet, kamyon ve motorsikletten oluşun 20 adet araç; açık artırma suretiyle, Bakırköy/İstanbul adresindeki ihale sonunda 25 Haziran 2014 tarihinde saat 09.00'da satışa sunulacak.

İpekyolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Diyarbakır Tasfiye İşletme Müdürlüğü'nce satışa esas bedeli 74 bin 388 TL olan 1 grup çay cinsi eşya; açık artırma suretiyle, Yenişehir/Diyarbakır adresindeki Karayolları 9.Bölge Müdürlüğü Toplantı ve Seminer salonunda 27 Haziran 2014 tarihinde saat 09.00'da satışa sunulacak.

Doğu Anadolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Van Tasfiye İşletme Müdürlüğü'nce satışa esas bedeli 663,75 TL ile 57 bin 112 TL arasında değişen; 56 adet araç; açık artırma suretiyle, Van Tasfiye İşletme Müdürlüğü Özalp Yolu Üzeri TCDD Yanı Gümrük Kompleksi/Van adresindeki ihale salonunda 26 Haziran 2014 tarihinde saat 09.30'da satışa sunulacak.

Açık artırma yöntemiyle eşya satış şartnamesi ve ekleri 10 TL bedel karşılığı ilgili Tasfiye İşletme Müdürlüklerinden alınabilecek.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Akdeniz Mersin Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title