Haberler

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 307 Grup Araç ve Eşya Satışı Yapacak

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bağlı tasfiye işletme müdürlükleri tasfiyelik araç ve eşya satışı yapacak.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bağlı tasfiye işletme müdürlükleri tasfiyelik araç ve eşya satışı yapacak. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın tasfiyelik hale gelen araç ve eşya satışıyla ilgili ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Cilvegözü Tasfiye İşletme Müdürlüğü'nce satışa esas bedeli 77,56 TL ile 106 bin 200 TL arasında değişen; açık kasa kamyonet, çekici, binek otomobil, kapalı kasa kamyonet, kamyon, minibüs, kamyonet, motorsiklet cinsi 30 adet araç; açık artırma suretiyle Antakya Hatay adresindeki Antakya Belediye Parkı içinde bulunan Nikah ve Oda Tiyatrosu Salonunda 13 Şubat 2014 tarihinde saat 9.30'da satışa sunulacak. Açık artırma yöntemiyle araç satış şartnamesi ve ekleri 10 TL bedel karşılığı Cilvegözü Tasfiye İşletme ile Bölge Müdürlüklerinden alınabilecek.

-GAZİANTEP TASFİYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ 144 GRUP EŞYA SATACAK-

Gap Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Gaziantep Tasfiye İşletme Müdürlüğü'nce satışa esas bedeli 19,40 TL ile 228 bin 47 TL arasında değişen; cep telefonu aksesuar ve aksamı, kol saati, oto parçaları, elektrik ve elektronik eşya, züccaciye, terazi, çakmak, kumaş, giyim eşyası, oto lastiği, matkap ucu, terlik sayası, ayakkabı yapım malzemesi gibi 144 grup eşya açık artırma suretiyle, GAP Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü hizmet binası adresindeki 4.kat Toplantı Salonunda 5 Şubat 2014 tarihinde saat 9.30'da satışa sunulacak. Açık artırma yöntemiyle eşya satış şartnamesi ve ekleri KDV dahil 10 TL bedel karşılığı Gaziantep Tasfiye İşletme Müdürlüğü ile Bölge Müdürlüğünden alınabilecek.

-EDİRNE TASFİYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ 133 GRUP EŞYA SATIŞI YAPACAK-

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Edirne Tasfiye İşletme Müdürlüğü'nce satışa esas bedeli 3 TL ile 86 bin 400 TL arasında değişen; yeniden ihraç amaçlı satışa sunulmak üzere filtreli sigara kağıdı cinsi 97 grup eşya; açık artırma suretiyle, Edirne Tasfiye İşletme Müdürlüğü Hizmet Binası Kapıkule Gümrük Kompleksi J1 Binası Kapıkule Edirne adresindeki ihale salonunda 05 Şubat 2014 tarihinde saat 10.00'da satışa sunulacak. Açık artırma yöntemiyle eşya satış şartnamesi ve ekleri 10 TL bedel karşılığı Edirne İşletme Müdürlüğü ile Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğünden alınabilecek.

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Edirne Tasfiye İşletme Müdürlüğü'nce satışa esas bedeli 18,75 TL ile 113 bin 400 TL arasında değişen; muhtelif oto lastiği, çelik yelek, muhtelif oto taybi, muhtelif kumaş, muhtelif oto aksam ve parçaları, kauçuk hammaddesi, işlenmemiş gümüş cinsi 36 grup eşya açık artırma suretiyle, Edirne adresindeki ihale salonunda 11 Şubat tarihinde saat 10.00'da satışa sunulacak. Açık artırma yöntemiyle eşya satış şartnamesi ve ekleri KDV dahil 10 TL bedel karşılığı Edirne Tasfiye İşletme Müdürlüğü ile Bölge Müdürlüğünden alınabilecek.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Trakya Bölgesi Gaziantep Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title