Haberler

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, 247 Grup Tasfiyelik Araç ve Eşya Satışı Yapacak

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bağlı 5 tasfiye işletme müdürlüğü 247 grup tasfiyelik araç ve eşya satışı yapacak.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bağlı 5 tasfiye işletme müdürlüğü 247 grup tasfiyelik araç ve eşya satışı yapacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Bakırköy Tasfiye İşletme Müdürlüğü'nce satışa esas bedeli bin 238 TL ile 135 bin 8 TL arasında değişen; binek oto, arazi taşıtı, kamyon, kamyonet ve motorsikletten oluşan 18 adet araç; açık artırma suretiyle, Yeşilköy Mah. Yeni Havaalanı Bakırköy İstanbul adresindeki ihale salonunda 30 Nisan 2014 tarihinde saat 09.00'da satışa sunulacak.

Batı Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Antalya Tasfiye İşletme Müdürlüğü'nce satışa esas bedeli 30 TL ile 29 bin 205 TL arasında değişen; granit mermer taş, cep telefonu, kürk, ağ file, konteyner, bebek arabası vs. cinsi 33 grup eşya; açık artırma suretiyle, Liman Caddesi T.M.O. Yanı Büyük Liman/Antalya adresindeki ihale salonunda 28 Nisan 2014 tarihinde saat 09.30'da satışa sunulacak.

Doğu Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Trabzon Tasfiye İşletme Müdürlüğü'nce satışa esas bedeli 3 bin 535 TL ile 47 bin 886 TL arasında değişen; binek oto, kamyonet, otobüs, arazi taşıtı, kamyon çekici gibi 22 adet araç, açık artırma suretiyle, İskender Paşa Mahallesi Liman İçi Doğu Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Binası Zemin Kat 1461 İhale Salonu Merkez/Trabzon adresindeki ihale salonunda 29 Nisan 2014 tarihi saat 09.30'da satışa sunulacak.

Uludağ Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Bursa Tasfiye İşletme Müdürlüğü'nce satışa esas bedeli 2 TL ile 116 bin 374 TL arasında değişen; çakmak, cep telefonu bataryası, şarz cihazı, kulaklık, kol saati, cep telefonu, çivi tabancası, hava bloveri, adaptör, akvaryum ısıtıcısı, testere, rezistans kapağı, dişli, silindir sekmanı, plastik conta, makaron, sigara kağıdı, sigara filtresi, sigara tabakası, sigara sarma makinas ve fındıkı gibi 129 grup eşya açık artırma suretiyle, Bursa Tasfiye İşletme Müdürlüğü İhale Salonu - Fethiye Mahallesi Ata Bulvarı No:105 Nilüfer/Bursa adresindeki ihale salonunda 28 Nisan 2014 günü saat 10.00'da satışa sunulacak.

Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Cilvegözü Tasfiye İşletme Müdürlüğü'nce satışa esas bedeli 275,27 TL ile 80 bin 240 TL arasında değişen; binek oto, kamyon (açık kasa), minibüs, kamyonet, jeep, kamyonet (açık kasa), kamyonet (kapalı kasa), kamyonet (panelvan), çekici, dorse, tanker (akaryakıt) ve motorsiklet cinsi 45 adet araç; açık artırma suretiyle Gündüz Caddesi Antakya/Hatay adresindeki Antakya Belediye Parkı içinde bulunan Nikah ve Oda Tiyatrosu Salonunda 2 Mayıs 2014 tarihinde saat 09.30'da satışa sunulacak.

Açık artırma yöntemiyle araç satış şartnamesi ve ekleri 10 TL bedel karşılığı ilgili Tasfiye İşletme Müdürlüğü ile Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüklerinden alınabilecek.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı İstanbul Antalya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title