Haberler

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, Malatya'da

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TFF 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un antrenmanına izledi, yönetim, teknik heyet ve futbolcularla bayramlaştı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TFF 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un antrenmanına izledi, yönetim, teknik heyet ve futbolcularla bayramlaştı.

Bakan Tüfenkci, beraberinde Malatya Valisi Mustafa Toprak ve AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kaptalı ile Yeni Malatyaspor'un Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenmanını seyretti.

Antrenman sahasında kulüp başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Bakan Tüfenkci, daha sonra teknik direktör İrfan Buz ve futbolcuların bayramını kutladı.

Tüfenkci, burada yaptığı konuşmada, Malatyalıların ve Yeni Malatyaspor camiasının Kurban Bayramı'nı kutlayarak, hem bayramlaşmak hem de takımı ziyaret ederek Büyükşehir Gaziantepspor maçı öncesi moral ve şans getirmek adına takımla bir araya geldiklerini söyledi.

Yeni Malatyaspor'un bu sezon iyi bir kadro kurduğunu belirten, Tüfenkci, şöyle devam etti:

"Malatya olarak bu kadrodan başarı bekliyoruz. Bu kadronun sahada yapacakları tamamen kendilerine ve hocalarına ait ama saha dışında Malatyalıların ve Malatya kentinin yapacağı önemli işler var. Birlik ve beraberlik noktasında, Malatya ve Yeni Malatyaspor'a sahiplik noktasında ve Yeni Malatyaspor'un şehrin gücünü arkasına alması noktasındaki gücü hissetmesi lazım. Bu önemli. Bu güç, esasında sahadaki oyuna ve Yeni Malatyaspor'un ligdeki duruşuna etki edecek."

Takımın başarılı olabilmesi için yönetimin elinden gelen gayreti ve çalışmayı gösterdiğini ifade eden Tüfenkci, şehirde yaşayan iş adamları, esnaf, tüccar ile tüm Malatyalıların takıma maddi ve manevi sahip çıkmaları gerektiğini ifade etti.

"Lige çok şükür iyi bir başlangıç yaptık"

Kentin Süper Lig'i istiyorsa bu birlikteliği ortaya koyması gerektiğini dile getiren Tüfenkci, şunları kaydetti:

"Ondan sonrası sahadaki hocaların ve futbolcularındır. Ben öyle zannediyorum ki futbolcularımız da teknik yönetimiyle ve kulüp yönetimiyle beraber Süper Lig'e çıkmayı hedeflediler. Tabi şu an ligin konumuna baktığımızda her bir şehir takımı ciddi ve iddialı transferler yaptılar. Lige çok şükür iyi bir başlangıç yaptık ama lig uzun bir maraton. Maraton koşucusunun kendini iyi hazırlaması lazım. Bir deparla çıkıp sonunu getirememesi de çok daha kötü. Onun için bizim bu maratona destek vermemiz lazım. Bu maratonda uzun koşucu olmamız lazım. Elbette ki diğer şehir takımlarına göre Yeni Malatyaspor'un geçmişten gelen futbol kültürü ve aynı zamanda Süper Lig ihtiyacı ve isteği önümüzdeki haftalarda gidiş hattımızı belirleyecek. Kulüp başkanımıza, teknik heyetimize ve futbolcularımıza Büyükşehir Gaziantepspor maçında başarılar diliyorum, sonradan da bütün sezon için şans diliyorum. Başarılar diliyorum, futbol şansı yanlarında olsun."

Tüfenkci, takımın isim sponsorluğu konusunda çalışmaların devam ettiğini belirterek, bayramdan sonra konuyu netleştireceklerini ifade etti.

Bir gazetecinin ligdeki maçların yayınlanmamasına ilişkin sorusuna Tüfenkci, "O konu Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülüyor. Bildiğim kadarıyla da belli bir aşamaya geldi ama henüz daha netleşmedi. Umuyoruz ki bu konuda da kısa zamanda bir gelişme olur. Esasında maddi bakımdan da öte futbolseverler, Anadolu insanı kendi televizyonundan bu yayınları izler." yanıtını verdi.

Bakan Tüfenkci, daha sonra teknik heyet ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA / Spor

Yeni Malatyaspor Bülent Tüfenkci Mustafa Toprak Gaziantepspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title