Haberler

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci Bingöl'de

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Biz bir yandan terör örgütleri, FETÖ, PKK, DEAŞ ve DHKP-C ile mücadele ederken, bir yandan da ülkeyi büyütmeye, ekonomiyi büyütmeye, üretimi, istihdamı arttırmaya çalışıyoruz" dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Biz bir yandan terör örgütleri, FETÖ, PKK, DEAŞ ve DHKP-C ile mücadele ederken, bir yandan da ülkeyi büyütmeye, ekonomiyi büyütmeye, üretimi, istihdamı arttırmaya çalışıyoruz" dedi.

Bazı temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e gelen Tüfenkci, AK Parti Bingöl İl Başkanlığını ziyaret etti.

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven tarafından karşılanan Tüfenkci, daha sonra parti toplantı salonunda partililerle bir araya geldi.

Tüfenkci, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin 16 Nisan'da çok önemli bir karar vereceğini söyleyerek, şunları belirtti:

"16 Nisan'da milletin vereceği kararla Türkiye ya eski Türkiye olarak yoluna devam edecek, yada bir süredir AK Partinin tek başına iktidar olmasının getirdiği siyasi istikrar ve güveni kurumsal olarak, kalıcı olmasına karar verecek. Biz hep şunu ifade ettik, 'Söz ve karar milletindir.' Milletin üzerinde de bugüne kadar hiçbir güç tanımadık. Bizler biliyoruz ki gerçekten millet ile beraber olduğumuzda, milletin taleplerine kulaklarımızı kapatmadığımız sürece Cenab-ı Allah hep yolumuzu açtı. Başımız ne zaman dara düşse, ne zaman sıkışsa biz millete gittik ve milletimiz yolumuzu açtı. İnşallah 16 Nisan'da da milletimiz ferasetiyle, sağduyusuyla önümüzü açacaktır. 16 Nisan'da da bu oyunu yine bu millet bozacaktır. Biz bir yandan terör örgütleri, FETÖ, PKK, DEAŞ ve DHKP-C ile mücadele ederken, bir yandan da ülkeyi büyütmeye, ekonomiyi büyütmeye, üretimi, istihdamı arttırmaya çalışıyoruz."

Terör örgütlerinin Türkiye üzerindeki oyunlarını, lobilerini ve faaliyetlerini bozmaya çalıştıklarını vurguladı.

"Türkiye'yi eleştirenleri demokrasiye, hukuka, saygıya çağırıyorum"

Tüfenkci, bakanların Avrupa'da programlarının iptal edilmesini eleştirerek, "Görüyorsunuz son dönemlerde bu demokrasiden bahsedenler, fikir hürriyetinden, özgürlüklerden bahsedenler, ifade hürriyetinden bahsedenlerin nasıl ifade hürriyetini bir kenara bıraktıklarını, nasıl demokrasiyi askıya aldıklarını hep beraber gördük. Bizim bakanlarımızın Almanya'daki soydaşlarımıza, Almanya'daki vatandaşlara Anayasa değişikliğiyle ilgili düşüncelerini paylaşması ifade hürriyeti değil mi? Her fırsatta Türkiye'yi 'Hukuk devleti mi, demokrasi var mı?' diye eleştirenler, buradan onları demokrasiye, hukuka, saygıya çağıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kimlerin Türkiye'nin güçlenmesini istemediğini, niçin "Hayır"cılarla beraber olduğunu ve kimleri kullandıklarını da bir kez daha bu vesileyle gördüklerini ifade eden Tüfenkci, şöyle dedi:

"Bunlara inat bizler 'Evet' diyeceğiz, güçlü Türkiye için 'Evet' diyeceğiz, yarınlarımız için 'Evet' diyeceğiz, gençlerimiz, çocuklarımız için 'Evet' diyeceğiz. Biz istiyoruz ki Türkiye bölgedeki mazlumların umudu olarak kalmaya devam etsin ve bölgenin lideri olsun. Dünyada lider bir ülke olsun, bunun içinde yönetimsel hatalarla artık Türkiye'yi oyalamayalım. Türkiye'nin enerjisini, insan kaynaklarını, sermayesini boşa harcamayalım. Bu millet, bu yönetim krizleriyle uğraşmak zorunda mı? Hatırlayın biz 14 yıldır iktidardayız. İktidara ilk geldiğimiz günden beri bu vesayetçi odaklarla mücadele ede ede buralara geldik. Bir yandan hizmet ürettik, bir yandan bunlarla mücadele ettik, etmeye de devam ediyoruz. Allah'ın izniyle cumhurbaşkanı hükümet sistemiyle beraber artık bu vesayetçi sistemlerin tamamını rafa kaldıracağız ve bundan sonra millete rağmen hiçbir şey olmayacak."

Konuşmanın ardından Seven, Tüfenkci'ye Yedisu ilçesindeki bir köyün fotoğrafının yer aldığı tabloyu hediye etti.

Tüfenkci, AK Parti İl Başkanlığı'ndaki programın ardından Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen iş adamları istişare toplantısına katıldı.

Toplantıya Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Ayas, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Ali Bayram ile iş adamları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Bülent Tüfenkci AK Parti Türkiye PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title