Haberler

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci Açıklaması

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Özellikle yatırım ortamını iyileştirme, daha fazla kalkınma noktasında, yatırımların, üretiminin öne çıkması, bunları yeni pazarlarda satabilmek için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız ve bütün kabine üyelerinin ciddi anlamda performans sarf etmesi, yatırımın önündeki engellerin kaldırılması elbetteki milletin memnuniyetini kazandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Özellikle yatırım ortamını iyileştirme, daha fazla kalkınma noktasında, yatırımların, üretiminin öne çıkması, bunları yeni pazarlarda satabilmek için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız ve bütün kabine üyelerinin ciddi anlamda performans sarf etmesi, yatırımın önündeki engellerin kaldırılması elbetteki milletin memnuniyetini kazandı." dedi.

Tüfenkci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Parti hükümetlerinin reformcu ve icraatçı hükümetler olduğunu bildirdi.

AK Parti hükümetleri döneminde Türkiye'de çok önemli yatırımların yapıldığını belirten Tüfenkci, şöyle devam etti:

"Siyasette istikrar ve güven çok önemli. AK Parti'de Genel Başkanlığın ve Başbakanlığın sorunsuz bir şekilde el değiştirmesi ve yeni oluşan kabinenin reformcu ve icraatçı bir kabine oluşu, özellikle kısa dönemde ortaya konan performans ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu ilkeler çerçevesinde hareket edilmesi, gerek partide gerek kabinede ve gerekse Meclis'te AK Parti'nin birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşımızdan, milletimizden aldığımız yetkiyi kullanması milletimizde bir memnuniyet oluşturdu."

Partilerinin seçim süreçlerinde verdiği vaatleri yerine getirme konusunda da büyük bir başarı gösterdiğini dile getiren Tüfenkci, seçim zamanlarında vaat ettikleri sözlerin arkasında durarak, reformcu icraatlar gösterdikleri, toplumun tüm kesiminden karşılık bulan konuları öncelemelerinin halkı memnun ettiğine dikkati çekti.

AK Parti hükümetlerinin göstermiş olduğu başarılı performansların halkta karşılık bulduğunu vurgulayan Tüfenkci, "Özellikle yatırım ortamını iyileştirme, daha fazla kalkınma noktasında, yatırımların, üretiminin öne çıkması, bunları yeni pazarlarda satabilmek için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız ve bütün kabine üyelerinin ciddi anlamda performans sarf etmesi, yatırımın önündeki engellerin kaldırılması elbetteki milletin memnuniyetini kazandı." ifadesini kullandı.

Tüfenkci, muhalefetin AK Parti'nin icraatları karşısında varlık gösteremediğine değinerek, "Muhalefetin yapıcı öneri sunamaması ve en önemlisi de halktan kopuk bir siyaset izlemesi AK Parti'ye ve hükümete olan tercihi arttırdı." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Bülent Tüfenkci AK Parti Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title