Haberler

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Açıklaması

Rize’nin Fındıklı ilçesinde partisinin düzenlediği mitinge katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti’nin yönünü ve yolunu milletin çizdiğini söyledi.

Rize'nin Fındıklı ilçesinde partisinin düzenlediği mitinge katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti'nin yönünü ve yolunu milletin çizdiğini söyledi.

Fındıklı İlçesi Meydanı'na halka seslenen Yazıcı, "Bize rantiyeciler, faiz lobileri vesayetçi güçler hiç bir zaman yön veremedi. Bizim yönümüzü ve yolumuzu millet çizdi. Rota verdiniz, istikamet verdiniz. Biz bunu asla gözardı etmedik. Yaptığımız her iş ve işlemde sizin çizdiğiniz rotaya uyduk. Bu aziz milletimizin güçlü rotasıdır" dedi.

AK Parti'nin 12 yıllık çalışmalarından bahseden Yazıcı, "Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda çok şeyler yaptık. Hastaneleri birleştirdik. İnsanlar para ödeyemediği için hastanelerde rehin tutulurdu. İlaç kuyruklarında sıra beklenirdi. Sosyal devlet eşittir. Her yurttaş imkanlar ölçüsünde hizmet almaya hak sahibidir. Eşitliği sağladık, kalite getirdik. Eğitimde Türkiye'nin 81 iline üniversite açtık. Türkiye'de her eğitim öğretim döneminde kitapları çocuklarımıza teslim eden bir politika sürdürüyoruz. Bizden önce çocuk, okul yok muydu? Milletin gündemleri ile kendi gündemleri farklı olanlar bunları kesinlikle düşünmedi, kafalarının ucundan geçirmedi, geçiremez. Bu milletin iktidarıdır" dedi.

Yazıcı, "Türkiye'de iş yapanlar, icraat yapanlar var, laf üretenler var. Yaptıklarımızı görüyorsunuz, göreceksiniz. AK Parti'ye baktığınızda duble yol görecesiniz, 500 bin konut görüyorsunuz, eğitim görüyorsunuz, üniversite görüyorsunuz, sosyal politikalar görüyorsunuz, sevgi görüyorsunuz. AK Parti'nin sağladığı başarıların ardında millet var. Biz proje yaparken her şeyin merkezinde insan var" dedi. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Fındıklı Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title