Haberler

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Metin'den Gaib'e Ziyaret

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri’ni (GAİB) ziyaret ederek, Koordinatör Başkan Abdülkadir Çıkmaz’dan bölge ekonomisi ve ihracatı hakkında bilgiler aldı.

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri'ni (GAİB) ziyaret ederek, Koordinatör Başkan Abdülkadir Çıkmaz'dan bölge ekonomisi ve ihracatı hakkında bilgiler aldı.

İhracat değerlendirme toplantısı ve İpekyolu Bölge Müdürlüğü'ne tahsis edilen yeni araçların teslim törenine katılmak üzere Gaziantep'e gelen Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, GAİB Başkanları Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

GAİB hizmet binasında gerçekleştirilen görüşmede GAİB Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Salahattin Kaplan, Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya ile Tekstil ve Ham Maddeleri İhracatçıları Birliği Başkanı Sami Konukoğlu hazır bulundu.

Bakan Yardımcısı Metin'in GAİB ziyaretine, Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, GSO Başkanı Adil Konukoğlu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci, GAP Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Fikret Erol, İpekyolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Tuncay Bayraktar'da katıldılar.

Ziyarette, GAİB Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, Gaziantep ve Bölge ihracatı ve ekonomisi hakkında bilgiler verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

fatih metin gaziantep ipekyolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title