Haberler

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Kalp Krizi Geçirdi (2)

Bakan YARDIMCISI METİN ANJİYO OLDU AK Parti 22'nci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılmak için geldiği Afyonkarahisar'da kaldığı otelde kalp krizi geçiren Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, anjiyo oldu.

Bakan YARDIMCISI METİN ANJİYO OLDU

AK Parti 22'nci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılmak için geldiği Afyonkarahisar'da kaldığı otelde kalp krizi geçiren Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, anjiyo oldu. İlk müdahalesi götürüldüğü Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde yapılan Metin, buradan Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

Yapılan tetkiklerin ardından Fatih Metin'e saat 10.30'da anjiyo yapıldı. Tıkalı iki damarından birine stent takılan Metin'in, diğer damarı stabil hale getirildi.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Anjiyo sonrası Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, yardımcısı Fatih Metin'i ziyaret etti. Metin'in sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Bakan Yazıcı, hastane çıkışında basın mensuplarının soruları yanıtladı. Metin'in hastanede birkaç gün kalacağını vurgulayan Yazıcı, "Kendisine geçmiş olsun dedik. Durumu gayet iyi, konuşuyor. Müdahale zamanında yapılmış. Hastane başhekimi ve doktorları durumunun çok stabil olduğunu söyledi. 1-2 gün dinlenecek" dedi.

BAŞBAKAN ÇOK YOĞUN

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Metin'i ziyaret edip etmeyeceğinin sorulması üzerine ise Bakan Yazıcı, "Başbakan Erdoğan'ın takdiridir. Ancak işleri çok yoğun. Biz geldik, kendisine bilgi vereceğiz. Kendisinin gelip gelmemesi takdiri. Bizim gelişimiz ise zaten tüm arkadaşımız adınadır. Başbakanımız çok yoğun Afyon'a bile dün gelemedi. Ancak bugün geliyor. Buraya gelebilir mi bilmem" diye konuştu.

AİLESİ GELDİ

Bakan Yardımcısı Fatih Metin'in ailesiyle görüştüğünü, eşinin de Afyonkarahisar'a geldiğini anlatan Bakan Yazıcı, "Kendisi, hemen ailesini aramış. Durumu haber vermiş. Ben aslında niye aradın dedim. Kendisi de 'Televizyonlar haber verir, çoluk çocuk panik olur. Sesimi duysunlar istedim' dedi" şeklinde konuştu.

DÜN GECE KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek de Fatih Metin'in sabah saatlerinde değil dün gece kalp krizi geçirdiğini söyledi.

Metin'in acilen Afyonkarhisar Devlet Hastanesi'ne götürüldüğünü anlatan Zeybek, "İlk müdahalesi yapılarak üniversite hastanesinde getirildi. Anjiyo yapıldı 2 damarı tıkalıydı. Damarın birisinin açıldığını diğerinin de stabil hale getirildiği söylendi. 48 saat gözetim altında tutulacak. Endişe edilecek bir durum yok" diye konuştu.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da hastaneye gelerek Fatih Metin'i ziyaret etti. - Metin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Necdet Sezer Fatih Metin Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title