Haberler

Gümred'de Bodur Dönemi

Merkezi Bursa'da bulunan Güney Marmara Profesyonel Rehberler Derneği (GÜMRED) Yönetim Kurulu Başkanlığına Erol Bodur seçildi.

Merkezi Bursa'da bulunan Güney Marmara Profesyonel Rehberler Derneği (GÜMRED) Yönetim Kurulu Başkanlığına Erol Bodur seçildi.

GÜMRED Başkanlığına seçildikten sonra ilk açıklamasını yapan Bodur, "Turizm sektöründe faaliyet gösteren rehberler olarak çok onurlu, çok sevimli, çok heyecanlı bir mesleğimiz var. Anlatımları yaparken bazen bir devlet başkanına, bazen binlerce kişiye istihdam sağlayan bir sanayiciye, bazen başımızın tacı bir öğretmene, bazen bir öğrenciye hitap ediyoruz. Halka

tarihimizi, tarihi ve turistik değerlerimizi sevdirmede en önemli faktör rehberlerdir. Rehberlik mesleğinin ve rehberlerimizin standartlarını yükseltmek, rehberlerimizin eğitim ve info turlarıyla sürekli gelişimi, bölgemizdeki tüm seyahatlerde profesyonel rehberlerin tercih edilerek kaliteli gezi programlarının teminini sağlamak öncelikli görevimiz olacaktır" dedi

Seyahat acentaları, okullar, belediyeler, grup ve dernekleri turizmle ilgili organizasyonlarında profesyonel rehberlerle çalışmaya davet eden GÜMRED Başkanı Erol Bodur, "Göreceksiniz ki, bilgi ve birikimleriyle rehberlerimiz seyahatlerinizi unutulmayacak anılarla tamamlayacaktır" şeklinde konuştu.

Merkezi Bursa'da bulunan Güney Marmara Profesyonel Rehberler Derneği'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda dernek yönetimi şu isimlerden oluştu: Erol Bodur (Başkan), Uğur Çelikkol (Başkan Yardımcısı), Elvan Yalınç (Genel Sekreter), Hatice Şen (Muhasip), Necdet Hakgüden (Üye).

(MŞ)

18.02.2013 14: 21: 22

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erol Bodur Marmara Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title