Haberler

Gümbet'te Çalışmalar Hızla Devam Ediyor

Bodrum’un en önemli turizm merkezlerinden biri olan Gümbet’te sezon öncesi hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Bodrum'un en önemli turizm merkezlerinden biri olan Gümbet'te sezon öncesi hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Nisan ayının ortalarına gelinen şu günlerde kışında açık olan otellerin dışında bir beş yıldızlı otelde yerli ve yabancı turistlere kapılarını açtı. Az sayıda turistin dolaştığı Gümbet sokaklarında esnaf da gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Özellikle Bodrum'da gece hayatının en hızlı yaşandığı bölgelerden biri olan Gümbet Barlar Sokağı esnafı yeni konsept çalışmalarıyla 2015 yaz sezonuna hızlı bir şekilde hazırlanıyor.

Gümbet'te bulunan otellerde son hazırlıklarını yaparken plaj kısımlarında da temizlik ve düzeltme çalışmaları devam ediyor. Bodrum Belediyesi ekiplerinin de bölgede çevre temizliği, yol bakımı ve düzenleme çalışmaları yaptığı görülürken, Mayıs ayı başı itibari ile bir çok otel ve işletmenin çalışmalarını bitirerek kapılarını yerli ve yabancı turistlere açacağı öğrenildi.

ELEKTRİK HATLARININ YERALTINA ALINMASINA TEPKİ

Öte yandan Gümbet'in Yel Değirmeni Caddesi ve Ayaz Caddesinin bir kısmında başlanan elektrik hatlarını yeraltına alma çalışmaları da bölge esnafının tepkisini çekti. Esnaf çalışmanın turistlerin gelmeye başladığı bu günlerde başlamasından dolayı sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. "14 Nisan 2015 sezon başladı ve burası Gümbet'in otellere giden yolu. belediyemiz sağolsun turist gelmesin diye yolları kapatmaya başladı her sene olduğu gibi" yazıları sosyal medyadan paylaşan esnaf, yapılan çalışmaların kim tarafından yapıldığını bilmeden duruma tepkiler göstererek bu tür çalışmaların kışın veya en geç Mart ayında tamamlanmasını istiyor. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bodrum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title