Haberler

Gülümse'SEN Çocuk Panayırı'na Güneşi Beklerken Destek Verdi!

Güncelleme:

Kansersiz Yaşam Derneği, İnsana Güven Eğitim ve Danışmanlık ile birlikte kanser hastası çocuklar ve aileleri için Gülümse'SEN panayırını gerçekleştirdi.


Özellikle, kanserli çocukların iyileşme döneminde tekrar topluma kazandırılması, hayata yeniden entegre olması konusunda birçok çalışma yapan Kansersiz Yaşam Derneği, İnsana Güven Eğitim ve Danışmanlık ile birlikte kanser hastası çocuklar ve aileleri için Gülümse'SEN panayırını gerçekleştirdi.

14 Haziran 2014 Cumartesi günü, Ataşehir Özel Fenerbahçe Eğitim Kurumları'nda, Kansersiz Yaşam Derneği Kurucusu Dida Kaymaz, İnsana Güven Eğitim ve Danışmanlık Kurucusu Metin Hara ev sahipliğinde gerçekleşen panayıra Kerem Bürsin ve Yağmur Tanrısevsin de katıldı!

Kanserli çocukların sosyal hayattan uzaklaşma problemine yönelik, Gülümse'SEN Çocuk Panayırı'nı düzenleyen Kansersiz Yaşam Derneği ve İnsana Güven Eğitim ve Danışmanlık, bu sayede tekrar bir olma duygusunu hissettirmeyi hedefledi.

Panayıra, Güneşi Beklerken dizisi ekibinden Kerem Bürsin ve Yağmur Tanrısevsin de katıldı. Çocuklara moral veren oyuncular, onlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Çocukları ve ailelerini içinde bulundukları sıkıntılı durumdan bir gün olsun uzaklaştırabilmek ve kendilerini farklı hissetmedikleri bir ortamda eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayabilmek amacı ile düzenlenen panayır, ayakta tedavi gören pek çok kanser hastası çocuğu ve ailelerini ağırladı.

Gülümse'Sen Panayırı'nda, büyük bir oyun alanı içinde çocuklar için hazırlanan dans, ritim, drama, sihirbaz, jonglör gösterileri ile yoga, resim, cupcake yapımı, dev bir panonun boyanması, çiçek ekimi gibi aktiviteler gerçekleştirildi.
Kansersiz Yaşam Derneği ve İnsana Güven Eğitim ve Danışmanlık'ın birlikte düzenlediği panayıra, Fenerbahçe Eğitim Kurumları, FBSK Fenerbahçe Çocuk Kulübü Fantorya Card, Bahçıvan, Uludağ Limonata, Nestle Pure Life, Nestle Nesquik, Dimes, Ertan Kasap, Gürkan Şef, Simit Sarayı, Ülker, Koton, Algida, Le Fırın, Hanımeller Catering, Parıltım Catering, Kolcuoğlu, Doğan Kitap, Thalia – Akten Kozmetik, Hürrem Sultan Hamamı, De Cooks Party, Sunu İletişim, Hakan Yavaş ile çocuk şarkıları, Müjde Kotil ile resim çalışmalar, Özel İstanbul Güzel Sanatlar Okulu, Depo Dans ile dans gösterisi ve Kaan Şolcum Ritm terapi aktivitesi ile firmalar destek verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güneşi Beklerken Fenerbahçe Ataşehir Kaymaz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title