Haberler

Gülüç Belediyesi " Hoş Geldin Bebek" Uygulamasını Sürdürüyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş'ın eşi Işıl Demirtaş, "Hoş geldin bebek" projesi kapsamında yeni doğan bebeklerin ailelerini ziyaret ederek kendilerine ilk hediyelerini veriyor.

Gülüç Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl Mart ayında başlattığı "Hoş geldin bebek" uygulaması devam ediyor. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş'ın eşi ışıl Demirtaş, beraberinde belediye meclis üyesi adayları Ayşe Şahin Akçabelen ve Nesrin Belgizar ile birlikte yeni doğan bebeklerin ailelerini ziyaret edip, kendilerine çeşitli hediyeler veriyor. 2014 yılı Mart ayından bu ayana 100'den fazla aileyi ziyaret eden Bayan Demirtaş son olarak ise Ersun ve Sevtap Özbağ çiftininin yeni doğan bebekleri Mete, Seçkin ve Serpil Çankaya çiftinin Elif adını verdikleri bebekleri ile İsmet ve Alev Tosun çiftinin Gözdenur ve Özdenur adını verdikleri ikiz bebeklerini ziyaret etti. Yeni doğan bebeklere "Aramıza hoş geldin" diyen bayan Demirtaş, ailelere de çocukları için sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diledi. Bayan Demirtaş, yanında getirdiği hediyeleri ailelere vererek kendileri ile sohbet etti. "Hoş geldin bebek" uygulamasından ailelerin çok mutlu olduğunu ifade eden Demirtaş "Bildiğiniz üzere bu çalışmalarımızı eşim belediye başkanlığına seçilmeden önce başlatmıştık. Bir yılı aşkın süredir de ara vermeksizin devam ediyoruz. Ailelerimizin üzüntülerini paylaştığımız gibi mutluluklarını da paylaşıyoruz. Onlara hazırladığımız çeşitli hediyeleri takdim ediyoruz. Şu ana kadar 100'den fazla aileyi ziyaret edip, hediyelerini verdik ve bebeklerine 'aramıza hoş geldin' dedik. 'Hoş geldin bebek' uygulamamız kapsamında yeni doğan bebeklerin ailelerini ziyaret etmeye devam edeceğiz. Ben bu vesile bizleri evlerinde ağırlayan ev hanımlarımıza, genç çiftlerimize çok teşekkür ediyorum. Bütün bebeklerimize de sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ülgür Gökhan Zonguldak Gülüç Bebek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title