Haberler

Gültepe'deki Silahlı Kavga Acil Serviste de Devam Etti

Kağıthane Gültepe Talatpaşa Caddesi'nde dün çıkan silahlı çatışma sonrası Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan farklı gruptan yaralılar ve yakınları arasında burada da silahlı bıçaklı kavga çıktı. Acil Servis içindeki kavgayı ayırmaya çalışan 3 güvenli görevlisi hafif şekilde yaralandı.

İddialara göre, Talatpaşa Caddesi Akçil Sokak'taki yardımlaşma derneğindeki iki grup arasında çıkan silahlı çatışmanın ardından olay yerine gelen çok sayıda ambulans yaralıları çevre hastanelere kaldırdı. Çatışmanın ardından aynı gruptan oldukları öğrenilen yaralı Murat Yavi, Burak Ataç, Sercan Oruç ve diğer gruptan Yunus Emre Aksakal,Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Murat Yavi hastaneye ulaştırılamadan hayatını kaybederken, hafif yaralılar Burak Ataç ve Sercan Oruç, acil serviste tedavi altına alındı. Bu sırada yaralıların yakınları da hastaneye geldi. Ataç ve Oruç acil serviste yine hafif yaralı olarak hastaneye getirilen Aksakal'la karşılaştı. Burada da yaralılar ve yakınları arasında kavga çıktı. Acil servis içinde yaşanan kargaşa sırasında Aksakal karnından bıçaklandı. Kimliği belirlenemeyen bir kişi acil servis içinde silah çıkardı. Kavgayı ayırmaya çalışan özel güvenlik görevlilerinden biri kafasına aldığı silah kabzası darbesiyle yaralandı. Diğer görevli elinden bıçakla, başka bir görevlisi ise darp sonucu yaralandı. Yaralı 3 güvenlik görevlisi ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Kavgaya karışan yaralı yakınları kaçarken, Ataç ve Oruç'un tedavilerine devam edildi. Polis tarafından güvenlik önlemleri arttırılan hastaneye çevik kuvvet ekipleri de sevk edildi.

BAŞKA HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Karnından yaralanan Aksakal ise acil serviste tedavi edildikten sonra güvenlik nedeniyle Gaziosmanpaşa Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Dün yaşanan olayda 2 kişi hayatını kaybetmiş 5 kişi de yaralanmıştı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamidiye Aksakal Gültepe Şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title