Haberler

    Gültekin Gencer: Taraftar Haklı, Ben de Üzülüyorum

    Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, dün oynanan ve kaybedilen Altınordu maçındaki istifa protestolarına cevap vererek taraftarların haklı olduğunu söyledi.

    PTT 1. Lig’den Spor Toto Süper Lig’e çıkma mücadelesi veren Antalyaspor rakiplerinin puan kaybettiği haftada eline geçen fırsatı değerlendiremedi ve sahasında İzmir ekibi Altınordu’ya son dakikada yediği golle 3-2 mağlup oldu. Maçın devam ettiği anlarda ve maçın bitişinin ardından Antalyaspor taraftarları, kırmızı-beyazlı başkan Gencer ve yöneticileri istifaya davet etti. Başkan Gültekin Gencer ise protestolarla ilgili bugün bir açıklama yaptı.

    Maçın kaybedilmesine çok üzüldük


    Son dakikada gelen golle maçı kaybeden Antalyaspor’da Başkan Gültekin Gencer, morallerinin bozuk olduğunu söyledi. Gencer, “6 puanlık bir maçtı. Muhakkak galip gelmemiz gereken bir maçtı. Lige çıkmaya çalışan rakiplerimiz puan kaybetmişken kazanmak istiyorduk. Olmadı kazanamadık. Böyle bir haftada galip gelmemiz gerekiyordu. Altınordu takımını küçümsemiyorum ama iki maçta da rakibe kaybettik. Bizim takımımız çok kaliteli oyunculardan kurulu. Böyle kaliteli bir takımın kaybetmesine anlam veremiyorum. Bu kadronun böyle maçları rahat rahat geçmesi lazım” dedi.

    Taraftar haklı


    Maç içerisinde taraftarların istifaya davet ettiği Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, “Taraftarlar haklı ne denebilir ki. Bu duruma bende üzülüyorum. Bütün rakiplerimiz kaybetmişken bende bütün tribünlerin dolmasını beklerdim. Adana Demirspor maçında gelen taraftarın yarısı bile gelmedi. Sonuçta 6 puanlık ve neredeyse bizim için hayati önem taşıyan bir maçtı. Bende maç başlamadan buna üzüldüm. Maç başladıktan sonrada gelen az sayıdaki taraftarda maçı kaybetmemize üzüldü” şeklinde konuştu.

    Öte yandan, dün akşam oynanan Altınordu maçının devre arasında soyunma odasına inip oyunculara, "Maçı alamazsanız Antalya’yı terk edin" şeklinde bir söyleminin olmadığını da vurgulayan Gültekin Gencer, soyunma odası koridorlarında olmadığını da ifade etti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Gültekin Gencer Antalyaspor Altınordu Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title